Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Apple: Ο Tim Cook είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι το Vision Pro «είναι το μέλλον»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο CEO της Apple περιέγραψε τη χρήση του headset ως ένα "aha moment"για τη βιομηχανία

Την πεποίθησή ότι το Vision Pro είναι «το μέλλον» εξέφρασε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο CEO της Apple, Tim Cook. Ειδικότερα, μιλώντας στον “The Independent”, ο Cook αποκάλυψε ότι το Vision Pro αποτελεί μέρος της νυχτερινής του ρουτίνας. Ο ίδιος ανέφερε ότι έχει πειστεί πως οι χωρικοί υπολογιστές είναι το μέλλον, ενώ περιέγραψε τη χρήση του headset ως ένα “aha moment”για τη βιομηχανία.

«Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο πώς το αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι, ανάλογα με το αν έχουν διαβάσει γι’ αυτό ή αν το έχουν δοκιμάσει πραγματικά», δήλωσε ο Cook. «Είμαι ακόμη πιο πεπεισμένος για το πόσο σημαντικός είναι η χωρικός υπολογισμός. Μόλις το δοκιμάσετε, θα έχετε και εσείς μια στιγμή “aha” και δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες σε μια ζωή», επεσήμανε.

Παρόλο που οι αναλυτές δεν αναμένουν ότι το Vision Pro θα έχει κατά το πρώτο έτος κυκλοφορίας του ικανοποιητικές πωλήσεις και έχουν αμφισβητήσει την ικανότητα της Apple να μειώσει το κόστος, ο ίδιος ο CEO της Apple παραμένει θετικός για τη μελλοντική επίδραση του headset.

Μάλιστα, ο Cook επισκέφθηκε πρόσφατα την Ευρώπη για συναντήσεις με προγραμματιστές εφαρμογών και δήλωσε ότι «μέχρι στιγμής η Apple έχει δει απίστευτη δουλειά. Οι προγραμματιστές είναι τόσο ενθουσιασμένοι με  το headset», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Υπενθυμίζουμε ότι η συσκευή θα εστιάζει στο gaming, ενώ όπως έχει δηλώσει  ο Cook η Apple παίρνει το gaming «πολύ σοβαρά, δεν αποτελεί χόμπι για την εταιρεία. Βάζουμε όλη μας την ενέργεια στο gaming».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις