Η Tableau Software εξαγόρασε την Infoactive

Newsroom
0'

Την Infoactive, μια Καναδική startup που δραστηριοποιείται στον τομέα των εφαρμογών διαδικτυακού infographic, εξαγόρασε η Ιρλανδική Tableau Software, εταιρεία που ενεργοποιείται στην εικονικοποίηση δεδομένων.

Σημειώνεται ότι η τεχνολογία της Tableau Software έχει σημειώσει τεράστια ζήτηση την τελευταία επταετία και δη έπειτα από την εμφάνιση σημαντικών οικονομικών προβλημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς επιτρέπει την επεξεργασία και κατανόηση της βαρύτητας τεράστιων όγκων δεδομένων!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.