Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χ: Ξεπέρασε τους 10 εκατ. νέους χρήστες τον Δεκέμβριο

Η ανακοίνωση έγινε από την CEO της πλατφόρμας, Λίντα Γιακαρίνο, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη καθώς η εταιρεία δεν συνηθίζει να δημοσιεύει τα δεδομένα χρηστών της

Πάνω από 10 εκατομμύρια νέους χρήστες απέκτησε το X τον Δεκέμβριο, όπως ανέφερε σε ανάρτηση της η CEO της πλατφόρμας, Λίντα Γιακαρίνο.

Η ανάρτηση της Γιακαρίνο προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς η εταιρεία δεν συνηθίζει να δημοσιεύει τα δεδομένα χρηστών της και εκ του αποτελέσματος δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με τις αντίστοιχες νέες εγγραφές των προηγούμενων μηνών. Υπενθυμίζουμε ότι ο ιδιοκτήτης του Χ, Ίλον Μασκ, είχε δηλώσει τον περασμένο Ιούλιο ότι ο ιστότοπος είχε 540 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες.

Μεγάλες εταιρείες φεύγουν από το X

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλές μεγάλες εταιρείες όπως η Apple, η Disney, η Warner Bros Discovery, η Comcast, η Lions Gate Entertainment, η Paramount Global και η IBM ανακοίνωσαν τον Νοέμβριο ότι σταματούν τις διαφημίσεις τους στο X.

Ακόμα, σε μια αναφορά της η ρυθμιστική αρχή Media Matters ανακοίνωσε ότι εντόπισε διαφημίσεις από μεγάλες εταιρείες δίπλα σε ναζιστικές αναρτήσεις στο X.

Η εταιρεία απάντησε με μήνυση εναντίον της Media Matters, την οποία και κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις