Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

INSPIRATION: Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις συμμετοχής για καινοτόμες Startups

Το έργο INSPIRATION είναι ένα διεθνές έργο συνεργασίας που υποστηρίζεται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία μέσω των "EEA Grants 2014-2021" (στο πλαίσιο του προγράμματος "Business Innovation Greece").

Οι ελληνικές καινοτόμες  startups που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στο διεθνές έργο συνεργασίας “INSPIRATION– Supporting Innovative StartuPs to CIRculAriTy inclusion”, μπορούν να το κάνουν μέχρι την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.

Το έργο INSPIRATION είναι ένα διεθνές έργο συνεργασίας που υποστηρίζεται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία μέσω των “EEA Grants 2014-2021” (στο πλαίσιο του προγράμματος “Business Innovation Greece”) και θα υποστηριχθούν 30 ελληνικές καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις με σκοπό να μετατρέψουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα σε βιώσιμα και κυκλικά στους ακόλουθους τομείς:

  • Καινοτομία και Πράσινη Βιομηχανία
  • Γαλάζια Ανάπτυξη
  • Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Υπενθυμίζεται ότι τρεις φορείς από την Ελλάδα και τη Νορβηγία, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, η Triaena Synergies & Consulting και η International Development Norway, συμπράττουν και συμμετέχουν στο έργο INSPIRATION.

Περισσότερες πληροφορίες για το project, υπάρχουν στη συνημμένη πρόσκληση. Στο τέλος της πρόσκλησης, θα βρείτε το έντυπο της αίτησης, που καλείται να συμπληρώσει και να υποβάλει κάθε επιχείρηση, που επιθυμεί να λάβει υπηρεσίες mentoring και coaching, από καταρτισμένο προσωπικό των παραπάνω φορέων.

Τέλος, οι νεοφυείς επιχειρήσεις που θα επιλεχθούν θα λάβουν εστιασμένες υπηρεσίες καθοδήγησης και υποστήριξης και θα έχουν ευκαιρίες δικτύωσης με φορείς και επιχειρήσεις από την Ελλάδα και τη Νορβηγία. Η πρόσκληση απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις που έχουν ιδρυθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2016.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις