Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η View “σήκωσε” 150 εκατ. δολ.

Το εντυπωσιακό ποσό των 150 εκατ. δολαρίων συγκέντρωσε σε νέα κεφάλαια χρηματοδότησης η View, εταιρεία που ειδικεύεται στη δημιουργία του εξειδικευμένου προϊόντος με την ονομασία Dynamic Glass. Το τελευταίο μεγιστοποιεί το φυσικό φως και την ανεμπόδιστη θέα, ενώ ταυτόχρονα μειώνει σημαντικά την θερμότητα και την αντηλιά.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά τζάμια, το View Dynamic Glass με αυτοματοποιημένο τρόπο διαμορφώνει τις κατάλληλες αποχρώσεις ανταποκρινόμενα στις εξωτερικές κλιματολογικές συνθήκες είτε με την χρήση μιας φορητής συσκευής. Γεγονός, που παράσχει μεγαλύτερα επίπεδα άνεσης για τους χρήστες, αλλά και την σημαντική εξοικονόμιση ενέργειας. Στη σχετική διαδικασία χρηματοδότησης έλαβαν μέρος μεταξύ άλλων οι NZ Super Fund, Corning Incorporated, Madrone Capital Partners κ.ά.

Μέχρι σήμερα, η View έχει καταφέρει να συγκεντρώσει συνολικά περίπου 500 εκατ. δολάρια. Με τα νέα κεφάλαια, η εταιρεία αναμένεται να συνεχίσει την προϊοντική ανάπτυξη, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις προσπάθειες στους τομείς των πωλήσεων, της διανομής και του marketing.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις