Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ρεάλ Μαδρίτης και HP ανακοινώνουν εμβληματική παγκόσμια συνεργασία

Η τεχνολογία και οι υπηρεσίες της HP θα μεταμορφώσουν την ψηφιακή εμπειρία σε όλες τις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης.

H ποδοσφαιρική ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε μια παγκόσμια συμφωνία τεχνολογικής χορηγίας από την HP κατά τη διάρκεια μιας κοινής εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις του Ciudad Real Madrid. Στο πλαίσιο της πολυετούς συμφωνίας, η HP είναι το πρώτο brand που το λογότυπό της εμφανίζεται στο μανίκι της στολής της Ρεάλ Μαδρίτης στην έως τώρα 121χρονη ιστορία της ομάδας. Η χορηγία καλύπτει τις ανδρικές και γυναικείες ομάδες, καθώς και τα προγράμματα νέων.

Επιπλέον, η HP αποτελεί τον νεότερο συνεργάτη στον τομέα της τεχνολογίας της ομάδας. Η συνεργασία έχει ως στόχο να επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των εγκαταστάσεων της ομάδας και να αναβαθμίσει την εμπειρία των φιλάθλων της Ρεάλ Μαδρίτης ως μέρος του νέου Santiago Bernabeu και πέραν αυτού, συμπεριλαμβανομένου των προσωπικών εμπειριών, των παιχνιδιών και των λειτουργιών της ομάδας.

«Η HP και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι δύο εμβληματικές παγκόσμιες εταιρίες με κοινό πάθος να ενθουσιάζουν τους οπαδούς, να προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις και να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινότητα», δήλωσε ο Antonio Lucio, Chief Marketing and Corporate Affairs Officer της HP. «Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με τη Ρεάλ Μαδρίτης και προβλέπουμε πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες για την αξιοποίηση της δύναμης της τεχνολογίας και του εμπορικού σήματος της HP για τη δημιουργία εκπληκτικών νέων εμπειριών για τους οπαδούς, ενώ παράλληλα ενισχύουμε την κοινότητα που μοιραζόμαστε».

Εκπρόσωποι και από τους δύο φορείς συμμετείχαν στην τελετή υπογραφής, μεταξύ των οποίων ο Florentino Pérez, πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Antonio Lucio της HP, ο Carlo Ancelotti, προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης,  και οι αρχηγοί των ποδοσφαιρικών ομάδων ανδρών και γυναικών. Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης φόρεσαν για πρώτη φορά το σήμα του νέου τους χορηγού κατά τη διάρκεια του αγώνα της 4ης Φεβρουαρίου με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Και οι δύο εταιρείες μοιράζονται επίσης το όραμα της ενδυνάμωσης της κοινότητας και της προώθησης της αξιοπρέπειας και της ενσωμάτωσης μέσω του αθλητισμού και της τεχνολογίας. Η HP αντιμετωπίζει το ψηφιακό χάσμα μέσω πρωτοβουλιών που επιταχύνουν την ψηφιακή ισότητα για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει μια αθλητική κοινότητα χωρίς αποκλεισμούς. Μέσω της νέας χορηγίας, οι δύο εταιρείες θα συνδημιουργήσουν προγράμματα που θα αντιμετωπίζουν κοινωνικά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της εξάλειψης του ψηφιακού χάσματος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις