Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startup Days στο IFA TecWatch Forum @IFA 2015

H «Startup Days» είναι μία ειδική σειρά εκδηλώσεων για 40 startups, η οποία θα διεξαχθεί στo πλαίσιo της IFA 2015, μέσω του German Startups Association.

Την ευθύνη και την προώθηση της παρουσίασης έχει αναλάβει ο φορέας IFA TecWatch Forum, με σκοπό να αναδείξει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των νέων αυτών γερμανικών startups, απευθυνόμενος στο ευρύτερο σύνολο των επαγγελματιών και των μέσων ενημέρωσης που θα φιλοξενούνται στους χώρους της έκθεσης.

Και στις 40 εταιρείες θα δοθεί η δυνατότητα να αναλύσουν τους λόγους δραστηριοποίησης τους και τα πλεονεκτήματα των καινοτόμων ιδεών που επιθυμούν να υλοποιήσουν, μέσα από μία σύντομη παρουσίαση διάρκειας 10 λεπτών.

Παράλληλα, θα διεξαχθεί και ένα αποκλειστικό Pitch Marathon, σκοπός του οποίου είναι η περαιτέρω χρηματοδότηση και ανάπτυξη των νέων αυτών εταιρειών.

Μετά από μία ιδιαίτερα προσεκτική επιλογή, επιλέχθηκαν οκτώ εταιρείες από κάθε τεχνολογικό και βιομηχανικό κλάδο, αντιπροσωπεύοντας τους παρακάτω τομείς:
Smart Home.
– OT, IOE, 3D Printing/Scan.
– Ed-Tech.
– Digital Health (Fitness & Activity, wearables).
– Automotive, Robotics, Connected Cars.

Οι παρουσιάσεις θα είναι ανοικτές για όλους τους επισκέπτες και τους δημοσιογράφους της έκθεσης, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να εκτιμήσουν πρώτοι τα επιχειρηματικά πλάνα των νέων αυτών, Γερμανών επιχειρηματιών.

To Startupper θα βρίσκεται εκεί.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις