Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Hästens Restore: Λανσάρει Αpp που μειώνει το άγχος και αυξάνει την παραγωγικότητα

Το πιο πολυτελές brand χειροποίητων κρεβατιών και στρωμάτων δημιουργεί το Αpp πουαποκλείει τον θόρυβο και μειώνει το άγχος επιτρέποντας στο μυαλό και το σώμα να ξεκουραστούν πλήρως, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητα.

Η Hästens, η διάσημη σουηδική εταιρεία κατασκευής κρεβατιών πολυτελείας, δημιουργεί ένα νέο, επιστημονικά μελετημένο app το οποίο συντελεί στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και την αποκατάσταση της δύναμης του μυαλού με το άγγιγμα της οθόνης. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε μιας υψηλής ποιότητας ζωή.

«Το Hästens Restore® είναι προσεκτικά και επιστημονικά σχεδιασμένο και σας σκέφτεται. Χρησιμοποιεί ειδικούς ήχους και μουσική για να ηρεμήσει και να χαλαρώσει τον οργανισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας και να εξασφαλίσει έναν βαθύ αναζωογονητικό ύπνο τη νύχτα» επισημαίνει ο δημιουργός του Dr. Jussi Eerikäi.

Το Hästens Restore® app προσφέρει ειδικά σχεδιασμένες συλλογές ήχων για όλη τη διάρκεια της ημέρας, όλες τις περιστάσεις και τις ανάγκες. Μετά από μια έντονη ημέρα ή ένα πρωινό γεμάτο άγχος, είναι σημαντικό να κάνετε μια παύση και να χαλαρώσετε. Το Hästens Restore® αποκλείει τον θόρυβο και μειώνει το άγχος επιτρέποντας στο μυαλό και το σώμα να ξεκουραστούν πλήρως.

Κοιμηθείτε καλύτερα, ζήστε καλύτερα. Βελτιώστε την ποιότητα του ύπνου σας και ξυπνήστε ευτυχισμένοι και ανανεωμένοι. Το Hästens Restore® θα σας αποκοιμίσει γρήγορα και γλυκά.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με αναζωογονητικά soundtracks που θα σας κινητοποιήσουν να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

Ανάγκη συγκέντρωσης; Οι ήχοι των συχνοτήτων που προσφέρει το Hästens Restore® θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε το μυαλό σας αυξάνοντας την παραγωγικότητα, ώστε να επικεντρωθείτε και να επιτύχετε τους στόχους σας.

Το συναίσθημα της ημέρας. Είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή απλώς ετοιμάζεστε για μια συνέντευξη; Στο Hästens Restore®app υπάρχει ο ήχος που θα σας κάνει να νιώσετε αυτοπεποίθηση και να πιστέψετε στον εαυτό σας. Επειδή είστε φοβεροί!

O Jan Ryde, Executive Chairman και ιδιοκτήτης της Hästens αναφερόμενος στο Hästens Restore® δήλωσε ότι «Η εφαρμογή εκφράζει το πνεύμα της Hästens, το όραμά μας. Δεν δημιουργήθηκε για την αύξηση των πωλήσεων κρεβατιών ή μαξιλαριών , αλλά για να αποκτήσουν οι άνθρωποι μια πιο υγιή και ευτυχισμένη ζωή».

Αφιερώστε χρόνο να βιώσετε τα συναισθήματά σας επιλέγοντας τους κατάλληλους ήχους από το Hästens Restore®. Αφιερώστε ένα λεπτό κάθε ημέρα για να σκεφτείτε όλα τα πράγματα για τα οποία αισθάνεστε ευγνώμονες. Υπάρχει ο ήχος που θα σας επιτρέψει να κάνετε μια παύση και να σκεφτείτε τη ζωή σας για να αισθανθείτε ευτυχισμένοι και ισορροπημένοι.

Στον σημερινό κόσμο, το άγχος και ο καταιγιστικός ρυθμός ζωής έχουν γίνει ο κανόνας για τους περισσότερους από εμάς. Ωστόσο, οι έρευνες δείχνουν ότι το άγχος αποτελεί κύρια αιτία χρόνιων ασθενειών. Τα καλά νέα είναι ότι οι επιστήμονες ανακαλύπτουν όλο και περισσότερα στοιχεία που τεκμηριώνουν ότι ο βαθύς ξεκούραστος ύπνος και η χαλάρωση είναι ζωτικής σημασίας για το σώμα και τον εγκέφαλό μας ώστε να θεραπευτούν και να αναγεννηθούν.

Στη Hästens, ονομάζουν αυτή τη διαδικασία “RESTORE”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις