Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

rSIM: Αντιμετωπίζει τις διακοπές πρόσβασης στο IoT, αλλάζοντας παρόχους όταν συμβαίνουν διακοπές

Η rSIM δεν εξαρτάται από τη συσκευή και, εάν χαθεί η συνδεσιμότητα δικτύου, αλλάζει ενεργά προφίλ για μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας

Καθώς οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύων κινητής τηλεφωνίας (MNO) επενδύουν στην αναβάθμιση των βασικών δικτύων τους από το 2G και το 3G σε 4G και 5G, οι περίοδοι μη προγραμματισμένου χρόνου διακοπής λειτουργίας έχουν γίνει πιο διαδεδομένες. Μπορούν να αφήσουν τους πελάτες αποσυνδεδεμένους για μεγάλα χρονικά διαστήματα, διαταράσσοντας τις υπηρεσίες υγείας και κλείνοντας ολόκληρα σιδηροδρομικά δίκτυα.

H βρετανική εταιρεία CSL Group ανακοίνωσε το rSIM, μια λύση σε πραγματικό χρόνο για τον μετριασμό των κρίσιμων διακοπών συνδεσιμότητας και των σχετικών διαταραχών.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια νέα έξυπνη κάρτα SIM για να βελτιώσει ριζικά τη συνδεσιμότητα δικτύου για συσκευές IoT. Ξεκίνησε σε συνεργασία με τους παγκόσμιους παρόχους Deutsche Telekom IoT και Tele2 IoT.

Η rSIM® (Resilient SIM) χρησιμοποιεί νέα πατενταρισμένη τεχνολογία για να ελέγχει αυτόματα τη δική της συνδεσιμότητα δικτύου και να αλλάζει παρόχους όταν συμβαίνουν διακοπές, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες αποσύνδεσης της SIM και της συσκευής κατά τη διάρκεια διακοπών.

Με δύο προφίλ ανεξάρτητου παρόχου κινητής τηλεφωνίας αποθηκευμένα σε μία μόνο κάρτα SIM, η rSIM μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο διακοπών μεταβαίνοντας σε εφεδρικό προφίλ παρόχου κινητής τηλεφωνίας εάν εντοπιστεί διακοπή. Η SIM προσφέρει δύο επίπεδα ανθεκτικότητας, επιτρέποντας την απρόσκοπτη περιαγωγή εκτός της χώρας προέλευσης μιας συσκευής και παρέχοντας μια προληπτική λύση για αδιάλειπτη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις