Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

AI Cognition Labs: Κυκλοφόρησαν το Devin, τον πρώτο AI Software Engineer

Μόλις το Devin λάβει ένα αίτημα, είναι σε θέση να ψάξει στο διαδίκτυο για εκπαιδευτικό υλικό για να μάθει πώς να ολοκληρώσει εργασίες και μπορεί να διορθώσει τα δικά του προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της μηχανικής διαδικασίας. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να παρέμβουν εάν το επιθυμούν.

Οι μηχανικοί της νεοσύστατης εταιρείας AI Cognition Labs κυκλοφόρησαν το Devin, ένα εργαλείο AI που μπορεί να κωδικοποιήσει αυτόνομα, να ολοκληρώσει εργασίες μηχανικής στο Upwork και ακόμη και να συντονίσει τα δικά του μοντέλα AI. Eίναι σε θέση να ολοκληρώσει ολόκληρα έργα από μόνο του χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Σε ένα βίντεο, ο διευθύνων σύμβουλος της Cognition Labs, Scott Wu, δείχνει πώς οι χρήστες του Devin μπορούν να δουν τη γραμμή εντολών, τον επεξεργαστή κώδικα και τη ροή εργασίας του εργαλείου AI καθώς κινείται σε διάφορα βήματα για την ολοκλήρωση έργων κωδικοποίησης και εργασιών έρευνας δεδομένων. Μόλις το Devin λάβει ένα αίτημα, είναι σε θέση να ψάξει στο διαδίκτυο για εκπαιδευτικό υλικό για να μάθει πώς να ολοκληρώσει εργασίες και μπορεί να διορθώσει τα δικά του προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της μηχανικής διαδικασίας. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να παρέμβουν εάν το επιθυμούν.

Στις δοκιμές του Bloomberg, το Devin ήταν σε θέση να κωδικοποιήσει ένα βασικό παιχνίδι Pong και να δημιουργήσει έναν ιστότοπο από το μηδέν σε λιγότερο από 20 λεπτά. Οι άνθρωποι χωρίς τεχνικές γνώσεις θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τον Devin για να αναπτύξουν τα δικά τους έργα και πιο χρονοβόρες, δύσκολες εργασίες θα μπορούσαν να ανατεθούν στο AI για να επιλυθεί.

Είναι λίγο ειρωνικό, ωστόσο, ότι οι μηχανικοί λογισμικού κυκλοφορούν ένα εργαλείο AI που έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει ουσιαστικά τους μηχανικούς λογισμικού.

Η καμπάνια «learn to code», που παλιότερα είχε αναρτηθεί σε τμήματα απαντήσεων στο Twitter κάτω από τις ειδήσεις για απολύσεις στη βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης, έχει γίνει τώρα ακόμη λιγότερο σχετική στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης. Υπάρχει σίγουρα μια πιθανότητα ο Devin να χρησιμοποιηθεί για την εξωτερική ανάθεση εργασιών ή να φορτώσει μηχανικούς με περισσότερες εργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν συνολικά, αφαιρώντας ουσιαστικά ορισμένες θέσεις εργασίας μηχανικού χαμηλότερου επιπέδου από την αγορά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις