Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Microsoft λανσάρει ένα μοντέλο τιμολόγησης για το νέο chatbot ασφαλείας που επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν ό, τι χρειάζονται

Είναι ένα πολύ πιο περίπλοκο μοντέλο τιμολόγησης από άλλα εργαλεία της Microsoft που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, όπως η εξυπηρέτηση πελατών και οι γενικοί βοηθοί παραγωγικότητας. Το Copilot για το Microsoft 365 κοστίζει 30 $ ανά άτομο ανά μήνα για εταιρείες. Η BP είναι ένας πρώιμος πελάτης της νέας υπηρεσίας ασφαλείας. Ο Chip Calhoun, αντιπρόεδρος της εταιρείας για την άμυνα στον κυβερνοχώρο, δήλωσε σε ένα email ότι «το Copilot μας έκανε πιο αποτελεσματικούς και μας βοήθησε να βρούμε μοτίβα επίθεσης που θα μπορούσαν εύκολα να χαθούν χωρίς συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης». Το Copilot for Security μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις αντλώντας πληροφορίες από τα προϊόντα ασφαλείας της Microsoft και τρίτους παρόχους. Μπορεί να εξηγήσει ευπάθειες ασφαλείας, να αναλύσει σενάρια, να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με συσκευές και να συνοψίσει περιστατικά. Άλλες εταιρείες λογισμικού ασφαλείας που ασχολούνται με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη περιλαμβάνουν το CrowdStrike, το οποίο διαθέτει ένα chatbot που ονομάζεται Charlotte και κοστίζει 20 δολάρια ετησίως ανά συσκευή. 

Η Microsoft λανσάρει ένα μοντέλο τιμολόγησης για το νέο chatbot ασφαλείας. Ως μέρος μιας σειράς ανακοινώσεων για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη πέρυσι, η Microsoft παρουσίασε μια προεπισκόπηση τον περασμένο Μάρτιο του Copilot for Security, το οποίο αξιοποιεί μεγάλα γλωσσικά μοντέλα για να βοηθήσει τους επαγγελματίες του κυβερνοχώρου να κατανοήσουν κρίσιμα ζητήματα. Θα είναι διαθέσιμο στο κοινό την 1η Απριλίου.

Η ασφάλεια είναι μια σημαντική επιχείρηση για τη Microsoft, αντιπροσωπεύοντας περισσότερα από 20 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα το 2022, καθιστώντας την μεγαλύτερη από τη διαφήμιση παιχνιδιών ή αναζήτησης. Το gaming είναι πλέον μεγαλύτερο με την εξαγορά της Activision Blizzard στα τέλη του περασμένου έτους.

Η Microsoft εργάζεται ευρέως για την προσθήκη γενετικής τεχνητής νοημοσύνης από το OpenAI σε Windows, επιχειρηματικές εφαρμογές Dynamics και άλλα προϊόντα. Η Wall Street ανυπομονεί να δει πώς η Microsoft θα μπορέσει να κερδίσει χρήματα από την AI μετά την επένδυση δισεκατομμυρίων δολαρίων σε OpenAI και εξοπλισμό κέντρων δεδομένων που σχετίζεται με την AI.

Η τιμολόγηση για το Copilot for Security έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί χαμηλά τα έξοδα για οργανισμούς που πειραματίζονται με το εργαλείο, ενώ κλιμακώνεται για ισχυρούς χρήστες.

Η Microsoft χρεώνει για τη χρήση της υπηρεσίας Azure OpenAI με βάση τον αριθμό των διακριτικών που χρησιμοποιεί ένας υπολογιστής-πελάτης. Κάθε διακριτικό ισούται με περίπου τέσσερις αγγλικούς χαρακτήρες.

Είναι ένα πολύ πιο περίπλοκο μοντέλο τιμολόγησης από άλλα εργαλεία της Microsoft που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, όπως η εξυπηρέτηση πελατών και οι γενικοί βοηθοί παραγωγικότητας. Το Copilot για το Microsoft 365 κοστίζει 30 $ ανά άτομο ανά μήνα για εταιρείες.
Η BP είναι ένας από τους πρώτους πελάτες της νέας υπηρεσίας ασφαλείας. Ο Chip Calhoun, αντιπρόεδρος της εταιρείας για την άμυνα στον κυβερνοχώρο, δήλωσε σε ένα email ότι «το Copilot μας έκανε πιο αποτελεσματικούς και μας βοήθησε να βρούμε μοτίβα επίθεσης που θα μπορούσαν εύκολα να χαθούν χωρίς συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης».
Το Copilot for Security μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις αντλώντας πληροφορίες από τα προϊόντα ασφαλείας της Microsoft και τρίτους παρόχους. Μπορεί να εξηγήσει ευπάθειες ασφαλείας, να αναλύσει σενάρια, να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με συσκευές και να συνοψίσει περιστατικά.
Άλλες εταιρείες λογισμικού ασφαλείας που ασχολούνται με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη περιλαμβάνουν το CrowdStrike, το οποίο διαθέτει ένα chatbot που ονομάζεται Charlotte και κοστίζει 20 δολάρια ετησίως ανά συσκευή.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις