Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χρηματοδότηση 13 εκατ. ευρώ για την Ισπανική Typeform

Το ποσό των 13 εκατ. ευρώ κατάφερε να αντλήσει σε πρώτο γύρο χρηματοδότησης η Typeform, διαδικασία της οποίας ηγήθηκε η Index Ventures με τη συμμετοχή των υφιστάμενων επενδυτών Point Nine Capital, Connect Ventures και RTA Ventures.

Η συγκεκριμένη startup που εδρεύει στη Βαρκελώνη αποσκοπεί στο να “μεταμορφώσει” την διαδικασία και συνολική εμπειρία της συμπλήρωσης των online φορμών, εισάγοντας καινοτόμα σχεδιαστικά στοιχεία και ταυτόχρονα εστιάζοντας τις προσπάθειές της στην περαιτέρω ευελιξία σε επίπεδο cross-platform. Αποτέλεσμα; Οι εν λόγω φόρμες να ταιριάζουν καλύτερα και να είναι εξίσου αποδοτικές και για χρήση σε smartphones.

typeform_cover_
Μάλιστα, η Typeform έχει αναπτύξει τελευταία δύο νέα προϊόντα. Πρόκειται για το Typeform.com, μια πρότυπη λύση form-builder που ήδη διαθέτει κάτι παραπάνω από 500.000 εγγεγραμμένους χρήστες και το Typeform I/O, ένα developer API το οποίο επιτρέπει σε τρίτους να δημιουργήσουν με εύκολο τρόπο προσωποποιημένες φόρμες με δυναμικό περιεχόμενο που στηρίζεται σε μεμονωμένα δεδομένα χρηστών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις