Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παγκόσμιος πρεσβευτής της AliExpress ενόψει του Euro 2024

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα παγκόσμια συνεργασία του κολοσσού ηλεκτρονικού εμπορίου

Παγκόσμιος πρεσβευτής της AliExpress, της διεθνούς πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου της Alibaba, έγινε ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενόψει του Euro 2024. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα παγκόσμια συνεργασία του κολοσσού ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σύμφωνα με το CNBC, η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί την απάντηση της Alibaba στις επίσης κινεζικές Temu και Shein, οι οποίες επεκτείνονται ταχύτατα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η AliExpress, η οποία δεν αποκάλυψε το ποσό που θα πάρει ο Μπέκαμ ως παγκόσμιος πρεσβευτής της, μπαίνει και αυτή, όπως και αρκετές κινεζικές εταιρείες, στη χορηγία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που ξεκινά στις 14 Ιουνίου.

«Η AliExpress επενδύει εκατομμύρια ευρώ σε εκπτώσεις, προσφορές και δέσμευση κατά τη διάρκεια των αγώνων», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δήλωσε: «Η AliExpress βοηθά τους φιλάθλους να έρθουν ακόμα πιο κοντά στο Euro 2024 αυτό το καλοκαίρι, προσφέροντάς τους σπουδαία δώρα, καθώς η δράση λαμβάνει χώρα στο γήπεδο».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Κινέζοι χορηγοί του Euro 2024 περιλαμβάνουν επίσης τη θυγατρική της Alibaba, Alipay, τη BYD, τη Hisense και τη Vivo.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις