Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

O LIFX Color 1000 δίνει χρώμα στη ζωή

Η LIFX, κατασκευάστρια εταιρεία των γνωστών «έξυπνων» Wi-Fi λαμπτήρων, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου Color 1000, ενθαρρύνοντας τους καταναλωτές να «ανακαλύψουν το χρώμα» που τους ταιριάζει.

Είναι το τέταρτο κατά σειρά προϊόν της αμερικανικής εταιρείας, οι δραστηριότητες της οποίας ξεκίνησαν το 2013, ύστερα από μία πετυχημένη εκστρατεία χρηματοδότησης.

Ο νέος, μικρότερος Color 1000 (τύπου Α19) λαμπτήρας διατηρεί την υψηλή φωτεινότητα του προκατόχου του (1055 lumens), παραμένει απλός στην εγκατάσταση και εξακολουθεί να είναι η οικονομικότερη πρόταση της αγοράς, παρέχοντας έως και 1.000 αποχρώσεις του λευκού σε προσιτή τιμή.

Οι λαμπτήρες της νέας σειράς θα διατεθούν με νέα μειωμένη τιμή, ιδανικοί για όσους επιθυμούν να πειραματιστούν με το ΙοΤ και τις οικιακές, διασυνδεδεμένες συσκευές – χωρίς την ανάγκη πρόσθετου διανομέα.

Η διαισθητική εφαρμογή που τους συνοδεύει είναι συμβατή με iOS, Android και Windows συσκευές, καθώς και με το Apple Watch, παρέχοντας σας τη δυνατότητα να επιλέξετε χρώματα, να δημιουργήσετε αγαπημένες σκηνές και να ρυθμίσετε τις ιδανικές συνθήκες φωτισμού, εντελώς αυτοματοποιημένα.

Και οι δυνατότητες του LIFX Color 1000 δεν σταματούν εδώ.

Μπορείτε να του επικοινωνήσετε μαζί του και μέσω της Cortana (Windows 10) ή της Alexa (Amazon Echo), ζητώντας τους προφορικά να διαμορφώσουν το φωτισμό, ανάλογα με τη διάθεση σας ή τη μουσική.

Επίσης, είναι o πρώτος έγχρωμος λαμπτήρας με πιστοποίηση «Designed for AllSeen» – μίας συμμαχίας κατασκευαστών και υπηρεσιών υπεύθυνη για την τυποποίηση και ανάπτυξη «future-proof» διασυνδεδεμένων υλοποιήσεων, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι συσκευές του οικοσυστήματος Windows 10.

Η LIFX έχει δεσμευτεί να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο προϊόν, το οποίο θα συνεργάζεται αρμονικά με τις υπόλοιπες «έξυπνες» συσκευές και υπηρεσίες, όπως το Google Nest, το Harmony της Logitech Remote, η σειρά SmartThings της Samsung και το IFTTT.

Θα συνεχίσει να εμπλουτίζει τη γκάμα της και το 2016, ενώ ο νέος λαμπτήρας της θα βρίσκεται σύντομα στα ράφια των αμερικανικών, ευρωπαϊκών και αυστραλιανών καταστημάτων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις