Η Καναδική Telus επενδύει 4 εκατ. δολ. στην Zenedge

Newsroom
0'

Το ποσό των 4 εκατ. δολαρίων κατάφερε να συγκεντρώσει σε δεύτερο γύρο χρηματοδότησης η startup ασφάλειας στο cloud, Zenedge, διαδικασία της οποίας ηγήθηκε η Καναδική τηλεπικοινωνιακή εταιρεία Telus.

Με τα νέα κεφάλαια, η Zenedge εκτιμάται πως επεκτείνει τις υπηρεσίες της στον Καναδά και την Ευρώπη, προσθέτοντας νέες υπηρεσίες DDoSmitigation στο Τορόντο και το Άμστερνταμ.

Μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει αντλήσει συνολικά 7,5 εκατ. δολάρια σε κεφάλαια χρηματοδότησης.

TAGGED:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.