Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εντυπωσιακή ενδυνάμωση του πελατειακού πορτφόλιο της Νιγηριανής startup Printivo

Εταιρείες του μεγέθους και της σημασίας των Google, Samsung, Stanbic IBTC, Honda και Uber έχει καταφέρει να διαθέτει στο πελατειακό της πορτφόλιο η Νιγηριανή startup ψηφιακών εκτυπώσεων Printivo, η οποία πρόσφατα κατάφερε να αντλήσει ένα σημαντικό ποσό χρηματοδότησης.

Απώτερος σκοπός της εταιρείας είναι να βοηθήσει τις Νιγηριανές startups και μικρομεσαίες επιχειρήσεις ώστε να προβαίνουν στην εύκολη εκτύπωση του αναγκαίου επιχειρηματικού και marketing υλικού τους.

Μάλιστα, η Printivo διαθέτει περίπου 50 προϊόντα, που εκτείνονται από επιχειρηματικές κάρτες, επιστολόχαρτα και φακέλους, μέχρι διαφημιστικές κούπες και τσάντες. Οι δε χρήστες είναι σε θέση να επιλέξουν το προϊόν και το template που εξυπηρετεί τις ανάγκες τους, να “ανεβάσουν” τις εικόνες και να προσθέσουν τις πληροφορίες που επιθυμούν, να πληρώσουν online, και εν τέλει να παραλάβουν στο χώρο τους το τελικό προϊόν σε ελάχιστο χρόνο! Στοιχείο, αρκούντως σημαντικό για την Νιγηρία, καθώς η κίνηση στο δρόμο είναι ανυπόφορη και το Λάγος, η πρωτεύουσα της χώρας, θεωρείται ως η πλέον επιβαρυμένη στο συγκεκριμένο ζήτημα σε ολόκληρη την Αφρική.

Τέλος, σημειώνεται πως η Printivo διαθέτει κάτι παραπάνω από 4.000 επιχειρήσεις-πελάτες, ενώ καθώς η ζήτηση είναι σημαντική και από εταιρείες που εδρεύουν εκτός της Νιγηρίας, προετοιμάζει την επέκτασή της και σε άλλες Αφρικανικές χώρες.

Printivooo

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις