Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χρηματοδότηση 10 εκατ. ευρώ για την CupoNation

Το εντυπωσιακό ποσό των 10 εκατ. ευρώ κατάφερε να συγκεντρώσει σε δεύτερο κύκλο χρηματοδότησης η CupoNation, κορυφαίος πάροχος πλατφορμών ψηφιακών προορισμών που εξασφαλίζει τις καλύτερες εκπτώσεις και προσφορές στον ευρύτερο τομέα του λιανεμπορίου.

Της όλης διαδικασίας ηγήθηκε η Rocket Internet και είχε τη συμμετοχή των Holtzbrinck Ventures, New Enterprise Associates (NEA), e.ventures, ru-Net, Deutsche Telekom Strategic Investments (DTSI), Silicon Valley Bank και Columbia Lake Partners.

Σημειώνεται πως η CupoNation λειτουργεί αυτή τη στιγμή σε περισσότερες από 40 πλατφόρμες σε τουλάχιστον 20 χώρες. Την ίδια στιγμή, συνεργάζεται με κάτι παραπάνω από 25.000 online καταστήματα και brands. Η εταιρεία λανσάρισε την πρώτη της πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο του 2012 στην Ινδία και έκτοτε έχει διεισδύσει σε αγορές πέντε ηπείρων.

Τα κεντρικά γραφεία της CupoNation βρίσκονται στο Μόναχο της Γερμανίας, ενώ παράλληλα διαθέτει γραφεία στο Παρίσι, τη Μαδρίτη, το Άμστερνταμ, το Σαο Πάολο, το Νέο Δελχί και την Μόσχα.

2LPLKwV71n4

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις