Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

500 χιλ. λίρες για μια Αγγλική Startup υπηρεσιών ομορφιάς από τη Unilever μέσω Crowdfunding

H Seedrs είναι μια μεγάλη πλατφόρμα κεφαλαιακής συμμετοχικής χρηματοδότησης equity crowdfunding με γραφεία στο Λονδίνο, τη Λισαβόνα και τη Νέα Υόρκη και φαίνεται ότι τα επενδυτικά κεφάλαια αρχίζουν να χρησιμοποιούν και αυτό το μέσο χρηματοδότησης.

Η Unilever Ventures επένδυσε 500 χιλ. λίρες στην blow LTD, μια υπηρεσία παροχής υπηρεσιών ομορφιάς on demand στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου προς το παρόν, με τους επαγγελματίες να πηγαίνουν στο χώρο του πελάτη, στο σπίτι, στην εργασία ή στο ξενοδοχείο αν είναι επισκέπτης στη πόλη. Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες υπάρχουν και δυο μεγάλα στούντιο ομορφιάς στο Coven Garden και στο Canary Warf.

Η καμπάνια της blow LTD στη Seedrs έχει πάει πολύ καλά μια και είχε ζητήσει περίπου 750 χιλ. λίρες για το 11% της εταιρείας και μέχρι σήμερα έχει πάρει 1,1 εκατ. λίρες για το 16%, με τη μεγάλη επένδυση της Unilever Ventures και τα χρήματα από άλλους 220 ιδιώτες επενδυτές, angel investors κ.α.

Ο συνδυασμός των υπηρεσιών on demand μέσω App και web αλλά και των μεγάλων καταστημάτων είναι το σημείο διαφοροποίησης της Startup που ιδρύθηκε το 2013 και αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον της Uvilever Ventures, μαζί βέβαια με την μεγάλη ανάπτυξη των πωλήσεων και στα δυο κανάλια.

Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 70 χιλιάδες επισκέψεις από επαγγελματίες ομορφιάς με τους πελάτες να είναι κατά 90% ευχαριστημένοι, κάτι εξίσου πολύ σημαντικό για τους ιδρυτές της Startup.

Παράλληλα προσφέρονται πάνω από 1.000 προϊόντα ομορφιάς προς πώληση μέσω των καταστημάτων, του web και της εφαρμογής για Smartphones.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις