Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startup δημιουργεί online διαγωνισμούς

Το λανσάρισμα της public beta έκδοσης της πλατφόρμας της για δημιουργία και τρέξιμο online διαγωνισμών ανακοίνωσε η Compomatic. Η πλατφόρμα της Φινλανδικής startup εστιάζει αποκλειστικά στους διαγωνισμούς και μπορεί να ενσωματωθεί σε υπάρχοντα εργαλεία αυτοματισμού και email marketing. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας το εργαλείο οδηγεί σε εξοικονόμηση μέχρι και 90% του χρόνου.

Η εταιρεία εκμεταλλεύεται το ότι η διάδοση του διαδικτύου έχει εξαπλουστεύσει τις διαδικασίες των online διαγωνισμών καθώς πλέον οι εταιρείες μπορούν να δίνουν τα δώρα σε ψηφιακή μορφή (π.χ. vouchers).

Ο Markus Sandelin, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας θεωρεί ότι η Compomatic κάνει με τους διαγωνισμούς ότι το MailChimp με τα email. Σύμφωνα με τον Sandelin, οι εταιρείες πληρώνουν χιλιάδες ευρώ σε πρακτορεία για τη δημιουργία απλών σελίδων με διαγωνισμούς, ενώ απλά θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα και να εξοικονομούν κόπο.

Οι διαγωνισμοί είναι από τους πιο συνηθισμένους μηχανισμούς για τους 3 πιο συνηθισμένος τρόπους lead generation: του email marketing (78%), του event marketing (73%) και του content marketing (67%). Η Compomatic προσφέρει επιλογή από εργαλεία που υπόσχονται να βοηθήσουν στην δημιουργία των διαγωνισμών

Εκτός από την Φινλανδία, η εταιρεία έχει παρουσία στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στη Ρωσία και στη Σουηδία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις