Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Telefonica βοηθά την ισραηλινή Pelephone στον τομέα των Big Data

Η μονάδα big data της Telefonica, θα βοηθήσει την ισραηλινή Pelephone για την έναρξη παροχής υπηρεσιών στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, στους τομείς της λιανικής και των μεταφορών.

Ο μεγαλύτερος πάροχος του Ισραήλ, μέλος του Ομίλου Bezeq Israeli Telecommunications σκοπεύει να επενδύσει 1,3 εκατ. δολ. σε κοινοπραξία με ονομασία Smart Data, στην επόμενη διετία, στην προσπάθειά της να βοηθήσει τις εταιρείες να πραγματοποιήσουν σύνθετα έργα, να μειώσουν τα κόστη τους και να βελτιώσουν τις υπηρεσίες προς τους καταναλωτές.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Οκτώβριο, η Telefonica εγκαινίασε τη Luca, τη μονάδα μεγάλων δεδομένων της εταιρείας, ως μέρος της στρατηγικής της να γίνει μια εταιρεία που βασίζεται σε δεδομένα και να βοηθήσει τους εταιρικούς πελάτες της να κατανοήσουν καλύτερα τα δεδομένα τους.

Σύμφωνα με τη Luca, “η Pelephone θα παράσχει μια μοναδική δυνατότητα στους πελάτες της να επιταχύνουν το ταξίδι τους στα μεγάλα δεδομένα, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που αναπτύξαμε τα τελευταία πέντε έτη”.

Ο Ilan Sega, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της Pelephone τόνισε την αξία των μεγάλων δεδομένων (big data) αναφέροντας: “τα μεγάλα δεδομένα αναπτύσσονται ραγδαία παγκοσμίως. Η εκτίμησή μας δείχνει ότι υπάρχει τεράστια ζήτηση στην αγορά του Ισραήλ για λύσεις πληροφορίας”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις