Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Wix επεκτείνει τις υπηρεσίες της εξαγοράζοντας την DeviantArt

Η Wix αργά και σταθερά γίνεται η απόλυτη υπηρεσία δημιουργίας και διαχείρισης της ιντερνετικής παρουσίας ιδιωτών και ειδικά μικρομεσαίων επιχειρήσεων μια και προσφέρει μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών, ειδικευμένων μάλιστα για το είδος της επιχείρησης, με χαμηλό κόστος και εύκολα προσβάσιμες ακόμα και από μη ειδικούς.

Η νέα της εξαγορά, αυτή της DeviantArt, έγινε για 36 εκατ. δολ., και πρόκειται για μια πλούσια κοινότητα ψηφιακού περιεχομένου υψηλού επιπέδου με 325 εκατ. έργα και 40 εκατ. χρήστες.

Η Wix θα προσφέρει όλα τα εργαλεία δημιουργίας website στα μέλη της DeviantArt δίνοντάς τους νέες δυνατότητες εκμετάλλευσης της δουλειάς τους ενώ όπως συνηθίζει θα εμπλουτίσει με αυτό το τρόπο ακόμα περισσότερο τις φωτογραφίες, γραφικά και σχέδια που προσφέρει στους πελάτες της για τη δημιουργία website μια και θα ανοίξει όλο το περιεχόμενο της DeviantArt.

H Wix ήδη προσφέρει αυτοματοποιημένα εργαλεία χτισίματος website ανάλογα με το είδος της επιχείρισης αλλά και εργαλεία όπως διαχείριση πελατών, κρατήσεων, πληρωμών, marketing κ.α. και πρόσφατα εξαγόρασε την Flok, η οποία προσφέρει διαχείριση πελατών και προγράμματα επιβράβευσης στα Smartphones.

H Wix ξεκίνησε από το Ισραήλ και σήμερα έχει την έδρα της στις Η.Π.Α. και είναι εισηγμένη στο NASDAQ με αξία κοντά στα 3 δισ. δολ. με έσοδα 419 εκατ. δολ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις