Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Bosch: “Γέφυρα” καινοτομίας με το μέλλον τα νέα της γραφεία στη Γαλλία

Η Bosch ξανάνοιξε τα κεντρικά της γραφεία στη Γαλλία, τα οποία θα λειτουργούν σαν κέντρο καινοτομίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Bosch, η εταιρεία δείχνει έτσι έμπρακτα την εμπιστοσύνη που έχει στο μέλλον της χώρας.

Το κέντρο καινοτομίας θα βρίσκεται στην ίδια περιοχή του Saint-Ouen. Μια γέφυρα συνδέει το παλιό κτίριο της εταιρείας στο καινούριο.

bosch_zentrale_in_paris-702336
Το κέντρο καινοτομίας της Bosch στη περιοχή του Saint-Ouen.

Ο Uwe Rashke, μέλος του ΔΣ της Bosch δήλωσε σχετικά: “σαν αποτέλεσμα, χτίζουμε επίσης συμβολικά μια γέφυρα μεταξύ των 118 ετών παράδοσης στη Γαλλία και των φιλοδοξιών μας για το μέλλον της χώρας”.

“Η Bosch θέλει να έμπνευση, κυρίως σε εδραιωμένες αγορές στη δυτική Ευρώπη, με καινοτομικά προϊόντα και λύσεις. Με τον επανα-σχεδιασμό της έδρας μας, δημιουργήσαμε τις συνθήκες για έναν πιο ελεύθερο, πιο διεπιστημονικό τρόπο εργασίας – και επομένως περισσότερο ενθουσιασμό, δημιουργικότητα και πρόοδο”, πρόσθεσε ακόμη ο Uwe Rashke.

Η Bosch έχει συνολικά επενδύσει 19 εκατ. ευρώ στο νέο κτίριο, 5.000 τ.μ. Εκτός από τις ζώνες δημιουργικότητας, υπάρχουν και μικρότερα δωμάτια εργασίας για να μπορεί να εργαστεί να δουλέψει κάποιος με την ησυχία του.

bosch_dsc0194_702336
Επιπρόσθετα, το κτίριο διαθέτει κι έναν εκθεσιακό χώρο, όπου η εταιρεία μπορεί να παρουσιάσει τις τελευταίες της καινοτομίες. Στα παραπάνω να προστεθεί ότι το νέο κτίριο έχει λάβει υπόψη του και τον ενεργειακό αντίκτυπο, καθώς καταναλώνει 25% λιγότερη ενέργεια από τα υπάρχοντα πρότυπα που απαιτεί ο νόμος της Γαλλίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις