Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H αγγλική Yoyo Wallet προσφέρει λύσεις πληρωμών και ανταμοιβών και σήκωσε 12 εκατ. λίρες

Η Yoyo Wallet ιδρύθηκε το 2013 και προσφέρει παρόμοιες υπηρεσίες με τη δική μας Warply: βοηθά τους εμπόρους να αυξήσουν τις πωλήσεις τους μέσω προσέγγισης και ανταμοιβής πελατών μέσω Smartphones. Αξίζει να σημειωθεί ότι της χρηματοδότησης του δευτέρου γύρου ηγείται ο μεγάλος γερμανικός όμιλος λιανικής Metro ο οποίος διακρίνει πολλές ευκαιρίες ψηφιοποίησης της λιανικής σε διάφορους τομείς όπως στη ξενοδοχειακή αγορά.

Η Yoyo προσφέρει τις υπηρεσίες προσέγγισης, ανάλυσης συμπεριφοράς των πελατών και ανταμοιβών μέσω της εφαρμογής της η οποία μπορεί να έχει και την επωνυμία του πελάτη. Οι πελάτες μέσω της Yoyo wallet αποκτούν δυνατότητα παραγγελιών, πληρωμών, κερδίζουν πόντους ανταμοιβών ενώ προσφέρονται εργαλεία marketing και αναλύσεων.

Μεγάλη ώθηση στην Startup δόθηκε με την Caffee Nero η οποία παρουσίασε την δική της εφαρμογή «Powered by Υoyo Wallet» με δυνατότητα παραγγελιών απο τα Smartphones και παραλαβής των προϊόντων σε πάνω απο 640 καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Όπως αναφέρει ο Alain Falys, CEO και συνιδρυτής της Yoyo Wallet: «οι πελάτες ξοδεύουν πάνω απο 3 ώρες την ημέρα στο κινητό τους και το 40% πραγματοποιεί περισσότερες αγορές όταν έχει πρόσβαση σε εφαρμογές με χρηστικές και εξατομικευμένες υπηρεσίες αγορών και αυτό ακριβώς κάνει η Yoyo Wallet

Η νέα χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για επέκταση του πελατολογίου σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη αλλά και την επέκταση σε νέους τομείς λιανικής.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις