Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Robert Bosch Venture Capital επενδύει στην Startup data analytics iguazio

H Startup από το Ισραήλ iguazio ιδρύθηκε το 2014 και μόλις έκλεισε τον πρόσφατο γύρο χρηματοδότησης ύψους 33 εκατ. δολ. με την Pitango Venture Capital να ηγείται και την Robert Bosch Venture Capital (RBVC) να συμμετέχει. Η συνολική χρηματοδότηση της iguazio αγγίζει τα 48 εκατ. δολ. 

Η iguazio συνεισφέρει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων έχοντας αναπτύξει μια πλατφόρμα ανάλυσης και διαχείρισης δεδομένων σε πραγματικό χρόνο από διάφορες πηγές με τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην βιομηχανική παραγωγή αλλά και στην αυτοκινητοβιομηχανία να βασίζονται σε ανάλυση και πρόσβαση στα ΤΒ δεδομένων που δημιουργούνται δυναμικά ανά πάσα στιγμή για να έχουν το συγκριτικό πλεονέκτημα.

snail_vs_rocket-print-100_img_w630

Η πλατφόρμα της iguazio είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους servers εντός της εταιρείας και στις εφαρμογές στο cloud λειτουργώντας συμπληρωματικά βελτιώνοντας τις επιμέρους επιδόσεις στα αποθηκευμένα και μεταφερόμενα δεδομένα σε όλο το μήκος και πλάτος των υποδομών.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η RBVC συνεχίζει τις επενδύσεις τις στο Ισραήλ μια και εκτός από την iguazio έχει επενδύσει και στις Startups Seematics, Unispectral, CropX, Cheetah Medical και Utilight.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις