Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι “μικρές αγγελίες” του Facebook εξαπλώνονται στην Ευρώπη

Το Facebook έχει στόχο να αναπτύξει αρκετές νέες υπηρεσίες στο κοντινό μέλλον, χρησιμοποιώντας την δεσπόζουσα θέση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια και έχει αγγίξει τα δυο δισεκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο!

Τον περασμένο Οκτώβριο είχαμε γράψει για την δοκιμαστική λειτουργία της νέας υπηρεσίας μικρών αγγελιών. Εδώ και μερικές μέρες τo Facebook Marketplaces είναι διαθέσιμο σε 17 νέες χώρες της Ευρώπης αλλά όχι ακόμα στην Ελλάδα.

Η δοκιμαστική λειτουργία του Facebook Marketplaces γινόταν εδώ και αρκετούς μήνες στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ν. Ζηλανδία, στην Αυστραλία, στον Καναδά, στη Χιλή, το Μεξικό αλλά και στις Η.Π.Α. Πλέον είναι διαθέσιμη και σε πολλές χώρες στην Ευρώπη:

Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία και Ελβετία.

Αν και υπάρχουν πολλές ομάδες αγοραπωλησιών στο Facebook, το Marketplaces είναι μια σαφώς πιο δομημένη υπηρεσία η οποία μπορεί να επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις στον τοπικό ανταγωνισμό.

Όπως αναφέρει το FB, τον περασμένο Μάιο 18 εκατομμύρια νέα αντικείμενα αναρτήθηκαν στην υπηρεσία στις ΗΠΑ με τον αριθμό αυτό να συνεχίζει να αυξάνεται.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις