Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Joon: H αεροπορική εταιρεία των Millenials

Εφόσον οι Millenials, οι σημερινοί 30άρηδες πάνω-κάτω, είναι ο στόχος όλων των μικρών και μεγάλων εταιρειών δεν ήταν δυνατόν να μείνουν εκτός οι αερομεταφορές.

Η Joon είναι η νέα εταιρεία της Air France και όπως αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου: “Η Joon είναι η εμπειρία ταξιδιού της νέας γενιάς από την Air France. Η εταιρεία έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μιας νέας γενιάς ταξιδιωτών. Τι υπάρχει στο πρόγραμμα; Ευελιξία, εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στα μέτρα του καθενός ταξιδιωτική εμπειρία. Η Joon απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια πραγματικά νέα ταξιδιωτική εμπειρία”.

Ο Franck Terner, Διευθύνων Σύμβουλος της Air France δήλωσε: “Η Joon είναι ένα νέο μοντέλο αεροπορικής εταιρίας, κάτι μεταξύ μιας παραδοσιακής και μίας χαμηλού κόστους εταιρείας, μια νέα ταξιδιωτική εμπειρία για όλους τους πελάτες. Η Joon αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα μας στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου Trust Together και θα είναι μία από τις προτεραιότητες της Air France στην προσπάθειά της να κερδίσει μερίδιο της αγοράς. Η Joon θα επιταχύνει την ανάπτυξη του ομίλου και θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος του δικτύου και του χαρτοφυλακίου των αεροπορικών εταιρειών του ομίλου, δρώντας συμπληρωματικά και δυναμικά, με πτήσεις από τη Γαλλία”.

Ο Jean-Michel Mathieu, Διευθύνων Σύμβουλος της Joon, πρόσθεσε: “Για να δημιουργήσουμε την Joon, συνεργαστήκαμε για να προσφέρουμε μια νέα πρόταση στον κλάδο των αερομεταφορών, με πνεύμα δημιουργικότητας, καινοτομίας και ευελιξίας. Η Joon είναι η μικρότερη αδερφή της Air France, η οποία σπάει την παράδοση και εμπνέεται από τις νέες απαιτήσεις των ταξιδιωτών για μια εμπειρία που βρίσκεται πέρα από τις πόρτες ενός αεροσκάφους”.

Η Joon είναι …

  • Ένα fashion brand, ένα rooftop bar, ένα ψυχαγωγικό κανάλι, μια προσωπική βοηθός.
  • Θα προσφέρει 60 διαφορετικά γεύματα. 20 απο αυτά θα είναι βιολογικά, με δυναμωτικούς χυμούς και βιολογικό καφέ.
  • Θα προσφέρεται streaming ταινιών στις συσκευές των επιβατών (!) μέσω ειδικού App ενώ θα υπάρχει θύρα USB για φόρτιση σε κάθε θέση. H Business Class θα έχει VR κράνος από την SkyLights.
  • Θα υπάρχουν συνεργασίες με εταιρείες στάθμευσης και Startups τουριστικών υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένης της AirBnB ενώ μέσω του δικτυακού τόπου θα προσφέρεται η δυνατότητα για crowdfunding ταξιδιών από φίλους και γνωστούς μας!
  • Oι στολές των 140 αεροσυνοδών και πιλότων αποτελούνται από κλασικά και μοντέρνα κομμάτια, με παντελόνια slimline, αθλητικά παπούτσια, ναυτικές ρίγες και αμάνικο σακάκι με επένδυση, ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί ανακυκλωμένα υφάσματα που έχουν δημιουργηθεί από πλαστικά μπουκάλια.

Η Joon θα ξεκινήσει τις πτήσεις της προς έξι προορισμούς που θα αναχωρούν από το Παρίσι – Charles de Gaulle με Airbus A320 / A321 και Airbus A340 / A350.

Από την 1η Δεκεμβρίου 2017 για την Ευρώπη με τιμή από 39 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων προς:
Βαρκελώνη: 51 εβδομαδιαίες πτήσεις.
Βερολίνο: 37 εβδομαδιαίες πτήσεις.
– Λισσαβόνα: 28 εβδομαδιαίες πτήσεις.
Πόρτο:  3 εβδομαδιαίες πτήσεις.

Από το καλοκαίρι του 2018 θα υπάρχουν δρομολόγια για Βραζιλία και Σεϋχέλλες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις