Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Υπερ-fund κρυπτονομισμάτων από την Binance 1 δισ. δολ.!

Το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων, βάσει όγκου συναλλαγών, το κινεζικό Binance, επιβεβαίωσε ότι θα δημιουργήσει ένα fund 1 δισ. δολ. για επενδύσεις σε ICOs, tokens διαφόρων Startups αλλά και σε άλλα funds.

Οι επενδύσεις σε Startups θα γίνονται μέσω του κρυπτονομίσματος που έχει δημιουργήσει το Binance, το BNB, και θα ελέγχονται από τον Startup Incubator που επίσης έχει δημιουργήσει, Binance Labs. Όπως προαναφέραμε θα πραγματοποιηθούν επενδύσεις και σε άλλα funds που ασχολούνται με τον χώρο των κρυπτονομισμάτων αρκεί τα κεφάλαια που θα διαχειρίζονται να είναι άνω των 100 εκατ. δολ.

Binance: Η Startup που έγινε μονόκερος μέσα σε έξι μήνες!

Η Binance άλλαξε έδρα πρόσφατα και από το Hong Kong ήρθε στη Μάλτα, κάτι που δείχνει ότι η συγκεκριμένη χώρα δίνει μεγάλο βάρος και στα κρυπτονομίσματα, εκτός από τα τυχερά παιχνίδια (δεν γίνεται κάποια σύνδεση μεταξύ αυτών των δύο) ενώ έχει πραγματοποιήσει και τις πρώτες τέσσερις επενδύσεις, με τη μεγαλύτερη να είναι αυτή στο MobileCoin.

Πρόκειται για το δεύτερο μεγάλο σχετικό fund μετά από αυτό που σχεδιάζει η Block.one μετά τα 4 δισ. χρηματοδότηση που έκλεισε πρόσφατα αλλά σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια σαφώς πιο σοβαρή και οργανωμένη προσπάθεια στο “φαρ ουέστ” των ICOs η οποία μπορεί να προσελκύσει περισσότερους επενδυτές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις