Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία Samsung – SAP για εφαρμογές enterprise mobility στα wearables

Η Samsung και η SAP ανακοίνωσαν τα αρχικά τους πλάνα συνεργασίας με σκοπό την ανάπτυξη λύσεων enterprise mobility για διάφορες βιομηχανίες. Από τη στιγμή που θα εφαρμοστούν, οι λύσεις αυτές αναμένεται να δημιουργήσουν ένα οικοσύστημα enterprise mobility, βασισμένο στις φορητές συσκευές της Samsung.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών σκοπεύει στη δημιουργία νέων δυνατοτήτων για τους προγραμματιστές, ως προς το σχεδιασμό λύσεων που αξιοποιούν τις υπηρεσίες της Samsung και της SAP σε φορητές συσκευές και σε wearables, καθώς τις κοινές λύσεις cloud, βασισμένες στις mobile υπηρεσίες της SAP HANA Cloud Platform.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε κατά τη διάρκεια του SAP TechEd & d-code που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο.

Η Samsung και η SAP θα επικεντρωθούν σε κάθετες αγορές, όπου η στροφή προς τη φορητότητα, συνδυασμένη με το IoT στον εργασιακό χώρο, παρουσιάζει τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, ώστε η συνεργασία να ωφελήσει περισσότερο τους πελάτες. Μέσα από τις λύσεις αυτές, οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να προσφέρουν νέα χαρακτηριστικά σε υπάρχουσες εφαρμογές και πλατφόρμες της SAP, συνδυάζοντάς τα με την καινοτομία των φορητών συσκευών της Samsung.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις