Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Oι πελάτες της Coinbase έχουν μειωθεί περίπου κατά 80% !

Η εταιρεία Fintech, Tribe Capital, δημοσίευσε μια έκθεση σύμφωνα με την οποία η Coinbase έχασε περίπου το 80% των ενεργών χρηστών των ΗΠΑ από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν το bitcoin έφθασε στο ιστορικό υψηλό των σχεδόν 20.000 δολαρίων.

Οι αριθμοί αυτοί αντικατοπτρίζουν και τα αποτελέσματα της ερευνητικής εταιρείας Diar, η οποία ανέφερε ότι ο όγκος των χρημάτων που διακινήθηκαν μέσω Coinbase, μειώθηκε επίσης κατά 80% από το τέταρτο τρίμηνο του 2017 έως το τρίτο τρίμηνο του 2018. Με βάση στοιχεία σχετικά με τις πιστωτικές κάρτες και άλλες αναγνωρίσιμες τραπεζικές μεταφορές, οι ερευνητές της Tribe Capital έχουν εντοπίσει μια γενική πτωτική τάση στη δραστηριότητα των χρηστών.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, έγινε γνωστό ότι η Coinbase βρίσκεται στα τελικά στάδια των διαπραγματεύσεων με τη Tiger Global για ένα νέο γύρο συγκέντρωσης κεφαλαίων ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Coinbase προσπαθώντας να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα, αναπτύσσει νέα εργαλεία, όπως υπηρεσίες για την αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, και επεκτείνει επίσης τη λειτουργικότητα των συναλλαγών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις