Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

DHL Express: Παρακάμπτει την κίνηση του Λονδίνου παραδίδοντας με ελικόπτερο

H DHL Express, πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφορών παγκοσμίως, παρουσίασε πρόσφατα την πρώτη προγραμματισμένη υπηρεσία παράδοσης με ελικόπτερο στο Λονδίνο.

Αντιμετωπίζοντας την κυκλοφοριακή συμφόρηση, η νέα υπηρεσία ελικοπτέρου της DHL, θα ενισχύσει σημαντικά τη σχέση μεταξύ βασικών οικονομικών κέντρων στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Θα εγγυάται την παράδοση επειγόντων εγγράφων από τη Νέα Υόρκη, τη Βοστώνη και το Σικάγο στo οικονομικό κέντρο του Λονδίνου, μειώνοντας το χρόνο μεταφοράς σε μία μόνο ημέρα.

Με καθημερινή αεροπορική σύνδεση από το DHL Hub στο Χίθροου στο κέντρο του Λονδίνου, το ελικόπτερο θα παρακάμπτει την κίνηση και θα μειώσει το χρόνο της μεταφοράς στις περιοχές Canary Wharf και City του Λονδίνου, μέχρι και μία ώρα.

dhl helicopter london

Ένας ταχυμεταφορέας της DHL Express θα συναντιέται με το ελικόπτερο, προσφέροντας μεταφορά των αποστολών στο τελευταίο στάδιο της παράδοσής τους για τις χρηματοπιστωτικές, συμβουλευτικές και νομικές επιχειρήσεις.

Η νέα υπηρεσία αφορά στο τρίτο ελικόπτερο που εισάγεται στο δίκτυο αερομεταφορών της DHL, μετά την επιτυχή παρουσίαση αντίστοιχων υπηρεσιών στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Το ελικόπτερο της DHL, ένα Bell 206 Jet Ranger, λειτουργεί για λογαριασμό της DHL από την Heli-Charter Ltd και μπορεί να μεταφέρει πάνω από 300 κιλά επιστολών και δεμάτων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις