Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Βράβευση ως band πολυτελείας για το Mate7 της Huawei

Το smartphone-ναυαρχίδα της Huawei, το Mate7, κατέκτησε το βραβείο “Καλύτερη Νέα Άφιξη” στην τελετή των 11ων Hurun Best of the Best Awards που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη.

Στη εκδήλωση, όπου διακρίνονται περισσότερα από 100 brands πολυτελείας, από αυτοκίνητα μέχρι ρολόγια, και brands μόδας μέχρι κοσμήματα, jet και yacht, κατοικίες πολυτελείας, private banking, κοκ. το Mate7 αναγνωρίστηκε ως το «πιο ταχύτατα εξελισσόμενο, δημοφιλές και ευπώλητο smartphone” της Huawei.

Το Ινστιτούτο Έρευνας Hurun εξέδωσε επίσης το Best of the Best-Chinese Luxury Brand Trend & Chinese Millionaire Wealth Report για το 2015. Το report αφορά διάφορες βιομηχανίες/κλάδους και παρέχει μια ανάλυση της καταναλωτικής συμπεριφοράς των ιδιωτών με υψηλά εισοδήματα. Το report έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9000, και αποδεικνύει ότι το Huawei Mate7 βαθμολογείται με Net Promoted Score (NPS) της τάξεως του 79%, δηλαδή 50% υψηλότερο από εκείνο της βιομηχανίας, που σημαίνει πως οι καταναλωτές που αγοράζουν το smartphone πιθανότατα θα το συστήσουν και σε άλλους.

Το Huawei Mate7 διαθέτει μια μεγάλη οθόνη FHD 6 ιντσών, για ενισχυμένη ευκρίνεια, λεπτό σώμα 7.9χιλ για περισσότερη άνεση, ένα πανίσχυρο οκταπύρηνο chipset για κορυφαία απόδοση, και μια μπαταρία 4100 mAh μεγάλης διάρκειας. Επίσης, είναι το πρώτο smartphone της Huawei που διαθέτει τη νέα τεχνολογία δακτυλικού αποτυπώματος single-touch.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις