Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εφαρμογή για έξυπνα ρολόγια κυκλοφόρησε η KLM

Η KLM κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή για ρολόγια τεχνολογίας Android η οποία θα παρέχει στους επιβάτες συγκεκριμένες πληροφορίες για το ταξίδι τους. Εκτός από τη δυνατότητα που τους δίνει να έχουν την κάρτα επιβίβασής τους, η εφαρμογή βοηθά σε όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με το αεροδρόμιο.

Οι κάτοχοι των Smartwatch που έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή της KLM στο Android κινητό τους θα μπορούν να βλέπουν πληροφορίες για την πτήση τους κάθε στιγμή αφότου έχουν κάνει την κράτησή τους. Θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις σχετικές με το ταξίδι τους 24 ώρες πριν την αναχώρησή τους. Μετά την είσοδο στην ακτίνα εμβέλειας του αεροδρομίου Schiphol του Άμστερνταμ, οι επιβάτες λαμβάνουν αυτόματα μια ειδοποίηση με πληροφορίες σχετικά με την πύλη αναχώρησης και την ώρα επιβίβασής τους. Ανοίγοντας την ειδοποίηση δίνεται η δυνατότητα στον επιβάτη να περιηγηθεί σε όλες τις σχετικές με την πτήση του πληροφορίες. Μια τελική ειδοποίηση με τον αριθμό θέσης αποστέλλεται πριν την αναχώρηση.

«Στο μέλλον πρόκειται να συνδέσουμε περισσότερα τεχνολογικά στοιχεία προφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες και εξασφαλίζοντας ότι οι επιβάτες θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά στο ταξίδι τους» αναφέρει σε δήλωσή του ο Tjalling Smit, Α’ Αντιπρόεδρος E-Commerce της AirFrance-KLM.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις