Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Διαθέσιμες οι βιντεοκλήσεις μέσω του Facebook Messenger

Δυνατότητα κλήσης με εικόνα και ήχο μέσω Διαδικτύου αποκτούν χρήστες του μεμονωμένου app του Facebook, Messenger σε 15 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Μεγάλης Βρετανίας, της Γαλλίας και του Καναδά, αλλά και της Ελλάδας.

Αναλυτικά, videocall μπορεί να διεξάγονται επίσης μέσω του Facebook Messenger app σε Βέλγιο, Κροατία, Δανία, Ιρλανδία, Λάος, Λιθουανία, Μεξικό, Νιγηρία, Νορβηγία, Ομάν, Πολωνία, Πορτογαλία και Ουρουγουάη.

Οι κλήσεις VoIP γίνονται είτε μέσω σύνδεσης στο Ίντερνετ (Wi-Fi), ή μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, προκαλώντας κίνηση δεδομένων.

Η λειτουργία videocalling είναι διαθέσιμη στο app για συσκευές με Apple iOS (iPhone και iPad) καθώς και σε Android smartphone και tablet. Η δυνατότητα videocalling υπάρχει επίσης στο messenger.com.

Οι βιντεοκλήσεις μέσω Messenger είναι εφικτές και όταν η επικοινωνία γίνεται μεταξύ χρήστη που χρησιμοποιεί iPad/iPhone και χρήστη με Android. Δεν είναι όμως δυνατό να γίνουν βιντεοκλήσεις μέσω Messenger όταν ο ένας χρήστης χρησιμοποιεί smartphone/tablet και ο άλλος το messenger.com -αν και η εταιρεία υπόσχεται ότι αυτό το πρόβλημα θα επιλυθεί σύντομα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις