Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Seed χρηματοδότηση 2,3 εκατ. δολ. για την Cleanly

Στα επίπεδα των 2,3 εκατ. δολαρίων ανήλθε η seed χρηματοδότηση που εξασφάλισε πρόσφατα η Cleanly, μια on-demand υπηρεσία καθαρισμού ρούχων. Μεταξύ των εταιρειών που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη χρηματοδότηση, περιλαμβάνονται οι Ludlow Ventures, Initialized Capital, Paul Buchheit, 500 Startups, Funders Club, Soma Capital, Altair Capital κ.ά.

Η Cleanly, που αυτή τη στιγμή λειτουργεί μόνο στη Νέα Υόρκη, προσφέρει μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίσουν την παραλαβή των άπλυτων και εν συνεχεία την παράδοσή τους ακόμη και έπειτα από την παρέλευση μόλις 30 λεπτών μεταξύ των δύο σταδίων! Προκειμένου να επιτύχει την εν λόγω υψηλού επιπέδου απόδοση, η Cleanly συνεργάζεται με μεγάλου μεγέθους επαγγελματικά στεγνοκαθαριστήρια, τα οποία και αναλαμβάνουν τη διαδικασία του πλυσίματος, του στεγνώματος και του διπλώματος των ρούχων, ενώ τυατόχρονα απασχολεί οδηγούς οι οποίοι πραγματοποιούν τις παραλαβές και παραδόσεις.

Σύμφωνα με στελέχη της, η εταιρεία σημειώνει εβδομαδιαία ανάπτυξη της τάξεως του 25% των εργασιών της από τον περασμένο Φεβρουάριο όταν και πρωτοεμφανίστηκε!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις