Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χρηματοδότηση 9 εκατ. δολ. για την Pipedrive

Στα επίπεδα των 9 εκατ. δολ. ανήλθε το ποσό που άντλησε από τον πρώτο γύρο χρηματοδότησης η Pipedrive, startup που προσφέρει λύση Software as a Service (SaaS) η οποία έχει σχεδιαστεί προκειμένου να βοηθήσει τις μικρού μεγέθους επιχειρήσεις να διαχειρίζονται και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Της διαδικασίας χρηματοδότησης ηγήθηκε η Bessemer Venture Partners, ενώ συμμετείχαν οι Paua Ventures, Rembrandt Venture Partners και AngelPad.

Αυτή τη στιγμή, η Pipedrive διαθέτει 10.000 πελάτες-μικρές επιχειρήσεις οι οποίες στην πράξη έχουν καταφέρει να αυξήσουν τις πωλήσεις τους δια μέσω της εικονικοποίησης της όλης διαδικασίας. Όπως ισχυρίζονται τα στελέχη της εταιρείας, στόχος τους είναι να “διορθώσουν” την… τροθείσα εμπειρία των πελατών από την χρήση λογισμικού CRM και πωλήσεων. Και αυτό, καθώς τα CRM συστήματα απαιτούν πλήθος εισαγωγής στοιχείων και δεδομένων, έχοντας τααυτόχρονα ‘αναιμικά’ καθορισμένα workflow.

Αποτέλεσμα; Να μην επιθυμεί κάποιος να το χρησιμοποιεί, χάνοντας πωλήσεις! Αντιθέτως, η λύση της Pipedrive με το SaaS διακρίνεται από μια περισσότερο οπτικοποιημένη προσέγγιση, διαθέτοντας dashboard που αποτυπώνει τις πωλήσεις και συμφωνίες που βρίσκονται σε ένα pipeline από τη στιγμή που εκκινούν ως μια απλή επαφή και επικοινωνία, μέχρι τις διαπραγματεύσεις και το κλείσιμο της συμφωνίας.

Σημειώνεται πως την λύση της Pipedrive έχουν ήδη εμπιστευτεί και στην Ελλάδα περισσότερες από 100 επιχειρήσεις!

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις