Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

«Βόμβα» από την Apple: Ετοιμάζεται να εξαγοράσει τη Manchester United;

Φήμες θέλουν τον τεχνολογικό κολοσσό να ενδιαφέρεται να καταβάλλει το ποσό των 5,8 δισ. δολαρίων για την εξαγορά του εμβληματικού συλλόγου της Premier League

Οργιάζουν τα τελευταία 24ωρα οι φήμες που θέλουν την Apple να εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς της Manchester United. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, Daily Star, ο CEO του τεχνολογικού κολοσσού, Tim Cook, ενδιαφέρεται να καταβάλλει το ποσό των 5,8 δισ. δολαρίων (6,75 δισ. ευρώ) για να εξαγοράσει τον εμβληματικό σύλλογο της Premier League.

«Ο Tim Cook είναι πρόθυμος να διερευνήσει τις ευκαιρίες που θα μπορούσε να προσφέρει η εξαγοράς της Manchester United, ενώ πρόκειται να πραγματοποιήσει συνομιλίες με τις τράπεζες που έχουν οριστεί για την επίβλεψη της πώλησης, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και το The Raine Group», ανέφερε στο αποκλειστικό της δημοσίευμα σήμερα (24/11) η Daily Star, η οποία επικαλείται το Marketwatch

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι μία πιθανή εξαγορά από την Apple θα καθιστούσε τη Manchester United τον πλουσιότερο αθλητικό σύλλογο στον κόσμο.

Ωστόσο, εάν αναλογιστεί κανείς ότι ορισμένοι άλλοι σύλλογοι, όπως η Newcastle, που ανήκει στη Σαουδική Αραβία, έχουν από πίσω τους πόρους πλούσιων χωρών που δεν χρειάζεται να εφαρμόζουν εμπορική λογική στις συμμετοχές τους, αυτός ο ισχυρισμός φαίνεται μάλλον αβάσιμος.

Ανάμεσα στους πιθανούς αγοραστές της Manchester United είναι ο παλέμαχος άσσος David Beckham, καθώς ο δισεκατομμυριούχος οπαδός της ομάδας, Sir Jim Ratcliffe.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις