Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

WhatsApp: Λανσάρει νέα λειτουργία για να μιλάτε…στον εαυτό σας!

Με τη νέα λειτουργία «Message Yourself» οι χρήστες της πλατφόρμας θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα στον δικό τους λογαριασμό

Μια νέα λειτουργία ανακοίνωσε το WhatsApp, για να μπορείτε να στέλνετε μηνύματα στον εαυτό σας. Ειδικότερα, με τη νέα λειτουργία «Message Yourself» θα μπορείτε να στέλνετε μηνύματα στον δικό σας λογαριασμό για να διατηρήσετε μια πληροφορία εύκολα προσβάσιμη. Η λειτουργία θα βρίσκεται ακριβώς δίπλα στις άλλες συνομιλίες σας στο WhatsApp.

Χάρη στο «Message Yourself» οι χρήστες της πλατφόρμας θα μπορούν να στέλνουν σημειώσεις, υπενθυμίσεις, καθώς και λίστες αγορών στον εαυτό τους. Η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες Android και iOS σε όλο τον κόσμο μέσα στις επόμενες εβδομάδες, καθώς η περίοδος beta έχει ολοκληρωθεί.

Πώς θα λειτουργεί

Οι χρήστες θα βλέπουν ένα εικονίδιο που θα απεικονίζει τον δικό τους λογαριασμό καταχωρημένο ως επαφή στην κορυφή της λίστας επαφών τους στο WhatsApp. Πατώντας αυτήν την επαφή θα μεταφέρονται αυτόματα στην οθόνη συνομιλίας, όπου θα μπορούν να στείλουν μηνύματα στον εαυτό τους.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις