Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Γρηγόρης Σταματόπουλος: «Δεύτερος κύκλος χρηματοδότησης, και επέκταση στο εξωτερικό»

Προ των πυλών του δεύτερου κύκλου χρηματοδότησης βρίσκεται η FUNKMARTINI, ενώ στα άμεσα σχέδια, της startup εταιρείας, είναι η επέκταση της πλατφόρμας στην υπόλοιπη Ελλάδα, πέραν της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, καθώς και σε άλλες χώρες του εξωτερικού, όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Σταματόπουλος co-founder και CEO της FUNKMARTINI, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Startupper.

Stavropoulos_FunkMartini_DSC_0039_702x336
O Γρηγόρης Σταματόπουλος co-founder και CEO της FUNKMARTINI.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σήμερα η FUNKMARTINI σημειώνει μέσο όρο μηνιαίας αύξησης 35%, ενώ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής των χρηματοδοτών του δεύτερου κύκλου, καθώς, όπως αναφέρει, το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο από funds, αλλά και από ιδιώτες επενδυτές, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Ταυτόχρονα η ομάδα της FUNKMARTINI ετοιμάζει την έκδοση της πλατφόρμας και στα αγγλικά προκειμένου να επεκταθεί σε τουριστικούς προορισμούς της χώρας με στόχο φυσικά να εκμεταλλευθεί το ισχυρό τουριστικό ρεύμα που εισέρχεται στην χώρας μας τους θερινούς και όχι μόνο μήνες.

Σε ότι αφορά, τέλος, τις αγορές – χώρες – του εξωτερικού, στις οποίες έχει εστιάσει η FUNKMARTINI ο κ. Σταματόπουλος αναφέρει ότι «κοιτάζουμε την ανατολική Ευρώπη, καθώς και κάποιες επιλεγμένες χώρες της βόρειας Ευρώπης».

Μπορείτε να δείτε την συνέντευξη του Γρηγόρη Σταματόπουλου και στο κανάλι του Startupper, στο YouTube.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις