Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Ένα διαφορετικό επεισόδιο με “άρωμα” HR

Ο Νικήτας Μαρίνος της Workable, ο Μιχάλης Πετυχάκης της Orfium, Η Ρόζα Ταπίνη της Skroutz, Ο Μάρκελλος Διορινός της Bryq και ο Ανδρέας Κωνσταντίνου της Rethink Culture στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο και σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL.

Η ομάδα του ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ βρέθηκε στην εκδήλωση HR Scaleup Summit 2024, η οποία διοργανώθηκε από την Startup Pathways και όπου συμμετείχαν πάνω από 300 στελέχη ανθρώπινου δυναμικού – HR μεγάλων εταιρειών αλλά και Scaleup εταιρειών για να συζητήσουν τις προκλήσεις που συνάντησαν στην αναπτυξιακή τους πορεία και πώς τις ξεπέρασαν πετυχημένα.

Έτσι λοιπόν, στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο και σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL μιλήσαμε με τον Country Manager της Workable, Νικήτα Μαρίνο, της ελληνικής τεχνολογικής “πολυεθνικής” που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Η Ρόζα Ταπίνη, Head of People Operations στην Skroutz μας μίλησε για όλες τις προκλήσεις που συνάντησε προσωπικά αλλά και η εταιρεία στη ξέφρενη πορεία ανάπτυξης της Skroutz.

O Μιχάλης Πετυχάκης της Orfium μας παρουσιάζει την σχετικά άγνωστη αλλά πετυχημένη Startup στο χώρο της διαχείρισης δικαιωμάτων μουσικής και την μεγάλη ανάπτυξή της στο εξωτερικό και τις προκλήσεις που συνάντησε στην ενσωμάτωση τρίτων ομάδων μετά από τις εξαγορές που πραγματοποίησε.

Ο Μάρκελλος Διορινός της Bryq μας εξηγεί πώς η εταιρεία προήλθε από εκκολαπτήριο της Upstream δημιουργώντας ένα λογισμικό που βοηθά να τις εταιρείες να βρουν προσωπικό που ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό στην κουλτούρα της εταιρείας!

Τέλος, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, Founder της SlashData μας παρουσιάζει την νέα του Startup στο χώρο του HR, την Rethink Culture.

Μην χάσετε λοιπόν αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ με παρουσιαστές εκτάκτως τον Γιώργο Κουρκουτά και την Ελισάβετ Αϊναντζόγλου. Φυσικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν το επεισόδιο σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30.

Δείτε το teaser για το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ παρακάτω:

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις