Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πετυχημένο παρόν της SOFTWeb στο China High Tech Fair 2015

Με σημαντική επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της SOFTWeb στο China High Tech Fair 2015, το οποίο πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο Shenzhen της Κίνας και αποτελεί το μεγαλύτερο συνέδριο τεχνολογίας στην Ασιατική χώρα.

Σε αυτήν συμμετείχαν 3000 εκθέτες από περισσότερες από 50 χώρες, ενώ την επισκέφτηκαν κάτι παραπάνω από 500.000 άτομα. Η SOFTWeb Adaptive I.T. Solutions εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Mobile και  Web εφαρμογών, αλλά και στην παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικών υπηρεσιών. Αναπτύσσει δε, ιδιαίτερα εξελιγμένες λύσεις για κινητές συσκευές επενδύοντας διαρκώς στην έρευνα και ανάπτυξη νέων λύσεων.

Η ελληνική εταιρεία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το βραβευμένο προϊόν της Pocketwarp, μια καινοτόμο λύση η οποία διασυνδέει πολλαπλά back-end συστήματα (λ.χ. web-σελίδες, social networks, CRM κ.ά.) με mobile εφαρμογές σε επίπεδο περιεχομένου και λειτουργιών. Στόχος της διοίκησης της SOFTWeb -μεταξύ άλλων- ήταν και η ανεύρεση στρατηγικών συνεργατών στην περιοχή της Ασίας προκειμένου να αναπτύξει πιθανές συνέργειες, με την ταυτόχρονη διείσδυση του Pocketwarp στη συγκεκριμένη αγορά. Μάλιστα, για αυτό το λόγο, ήδη η εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με εταιρείες και αντιπροσώπους στην Κίνα και στο Χονγκ Κονγκ.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις