Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Επεκτείνεται η αποστολή ηλεκτρονικών τιμολογίων και πληρωμών μέσω Facebook Messenger

Το Facebook επεκτείνεται αργά και σταθερά σε διάφορους τομείς μέσω των βασικών υπηρεσιών του, όπως για παράδειγμα τις αγγελίες και την εύρεση εργασίας ενώ έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην μεταμόρφωση του Messenger σε ένα πολύ-εργαλείο επικοινωνίας αλλά και πληρωμών.

Πρώτη η PayPal, μέσω της σχετικής επέκτασης, προσφέρει τη δυνατότητα στους εμπόρους ή ακόμα και τους ιδιώτες να στείλουν ένα ηλεκτρονικό τιμολόγιο ή μια αίτηση πληρωμής σε άλλον χρήστη του Messenger.
Μόλις ο αγοραστής λάβει το τιμολόγιο με την περιγραφή του προϊόντος, την ποσότητα και τη τιμή μπορεί να πληρώσει, πάντα εντός Messenger, επιλέγοντας “Pay” μέσω PayPal One Touch.

To PayPal ήδη συνεργάζεται με το Facebook και τον Messenger προσφέροντας αποστολές χρημάτων P2P ενώ λειτουργεί και ένα chatbot υποστήριξης των πελατών του.

Εκτός από το PayPal και η Σκανδιναβική τράπεζα Nordea μόλις παρουσίασε μια νέα υπηρεσία όπου, σε συνεργασία με την εταιρεία εκκαθάρισης συναλλαγών Nets, προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της τράπεζας να κάνουν τις διάφορες πληρωμές τους μέσω FB Messenger χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του mobile banking της τράπεζας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις