Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Κώστας Γεράρδος του Πλαισίου στο σχήμα του Marathon VC

Την εμπλοκή της “οικογένειας” του Πλαισίου στην ελληνική Startup σκηνή, αποκάλυψε χθες, Τρίτη, στο περιθώριο της ετήσιας γενικής συνέλευσης της εταιρείας, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης στο ΧΑ εταιρείας, Κώστας Γεράρδος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεράρδος ανέφερε πως, τόσο η εταιρεία, όσο και ο ίδιος προσωπικά, παρακολουθούν στενά όσα συμβαίνουν στο εγχώριο οικοσύστημα των Startup εταιρειών και έτσι αποφάσισε να συμμετάσχει, σε πρώτη φάση, στο σχήμα του Marathon Venture Capital.

Θα πρέπει να επισημανθεί πως η συμμετοχή του Κώστα Γεράρδου είναι προσωπική, αλλά, όπως ανέφερε ο ίδιος, οι ιδέες και οι τάσεις που φέρνουν μαζί τους οι Startup εταιρείες είναι κάτι που τον “κεντρίζει” ως Πλαίσιο και έτσι σε δεύτερο χρόνο η εταιρεία μελετά την ενσωμάτωση ενός Intrapreneurship προγράμματος, στα πρότυπα της Interamerican.

Μέσω του προγράμματος αυτού, το Πλαίσιο, προσδοκά να δώσει την δυνατότητα στους εργαζομένους του να εξελίξουν την δική τους ιδέα, σε εταιρεία, εκμεταλλευόμενοι όλα τα εργαλεία και τις δυνατότητες που κρύβει ένας μεγάλος οργανισμός όπως αυτό τους Πλαισίου!

Σημειώνεται Marathon VC, ιδρύθηκε στο πλαίσιο του Equifund και έχει ήδη προχωρήσει στις πρώτες του επενδύσεις, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε και η συμμετοχή του Δημήτρη Μάρη, ιδρυτή της 24MEDIA, στο Advisory Committee του συγκεκριμένου fund.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις