Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Καινοτομία και IoT στο επίκεντρο του Atcom Next

Με ξεχωριστή επιτυχία διεξήχθη προ ημερών η εκδήλωση “Atcom Next’’ με θέμα: “Disrupt the Digital Experience”, που διοργάνωσε η Atcom με την υποστήριξη της Microsoft Hellas. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να παρουσιάσει τις τάσεις καινοτομίας στον τομέα του ψηφιακού επιχειρείν, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες που φέρει η νέα εποχή για τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Στην εν λόγω εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 200 πελάτες και συνεργάτες της Atcom, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και λύσεις της ψηφιακής τεχνολογίας που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησης τους. Όσο για τις κεντρικές ομιλίες, atcom_logoέγιναν από στελέχη κορυφαίων εταιρειών, οργανισμών τεχνολογίας και ψηφιακού marketing, όπως λ.χ. των Microsoft, Sitecore του IAB USA, αλλά και της Atcom.

Ιδιαίτερα έντονο ήταν το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων σχετικά με τα καινοτόμα installations που είχαν εγκατασταθεί στον χώρο τα οποία, κάνοντας χρήση του Internet of Things παρουσίασαν τις δυνατότητες που υπάρχουν στο “omnichannel’’, αναδεικνύοντας τα οφέλη της ενιαίας εμπειρίας του καταναλωτή μεταξύ του digital και του physical περιβάλλοντος. Έτσι , λοιπόν, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με τη βιτρίνα και το ράφι ενός interactive καταστήματος λιανικής ενσωματώνοντας media περιεχόμενο στην εντός του καταστήματος αγοραστική εμπειρία τους.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις