Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα επενδυτική πλατφόρμα της Saxo Bank

Στο λανσάρισμα της SaxoTraderGO, μιας νέας, “έξυπνης” επενδυτικής πλατφόρμας που δίνει έμφαση στην ευκολία της χρήσης και ενσωματώνεται απρόσκοπτα στο περιβάλλον εργασίας συσκευών με λειτουργικό Android και iOS, αλλά και μέσω διαδικτύου, προχώρησε η Saxo Bank.Print

Η ανάπτυξή της στηρίχθηκε σε μια παγκόσμια έρευνα με τη συμμετοχή περίπου 3.000 πελατών της τελευταίας, από την οποία προέκυψε ότι η διατήρηση της απόδοσης και της λειτουργικότητας της πλατφόρμας κατά τη μετάβαση και χρήση από τη μία συσκευή στην άλλη αποτελεί βασική προτεραιότητα. Στοιχείο που δείχνει ανάγλυφα πως οι ιδιώτες επενδυτές αντιμετωπίζουν τις πλατφόρμες συναλλαγών όχι απλώς ως επενδυτικά εργαλεία, αλλά ως εργαλεία που θα βελτιώσουν τις αποδόσεις τους!

Με στόχο να προσφέρει ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας ανεξαρτήτως συσκευής, η SaxoTraderGO έχει σχεδιαστεί σε κώδικα HTML5 και “υιοθετεί” ένα νέο Application Program Interface (API). Η τεχνολογία API της Saxo Bank επιτρέπει τη γρήγορη ανάπτυξη των λειτουργιών και διασφαλίζει ενιαία εμπειρία χρήσης σε όλες τις συσκευές και τις υπηρεσίες της πλατφόρμας, όπως το περιεχόμενο, οι συναλλαγές και η διαχείριση του λογαριασμού. Συνολικά, υπάρχουν περίπου 150 τελικά σημεία εξυπηρέτησης λογαριασμών, υπολοίπου και θέσεων σε προϊόντα και χρηματιστήρια. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να βλέπουν το ιστορικό του λογαριασμού τους, να διαχειρίζονται συνδρομές δεδομένων και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις τιμών. Σε επόμενο στάδιο, η Saxo Bank σχεδιάζει να διαθέσει τη συγκεκριμένη τεχνολογία API και σε άλλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς και εξωτερικούς συνεργάτες.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις