Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Find Your Mentor: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον 2ο κύκλο του προγράμματος γυναικείας επιχειρηματικότητας

Το πρόγραμμα του Women Do Business απευθύνεται σε γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας που επιθυμούν να κάνουν την ιδέα τους πράξη ή να εξελίξουν μια ήδη υπάρχουσα επιχείρηση τους

Το Women Do Business υλοποιεί για ακόμη μία χρονια΄το «Τρίμηνο Πρόγραμμα Online Mentoring – Find Your Mentor». Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης “1-on-1 Μentoring” για τα επιχειρηματικά βήματα με τη βοήθεια έμπειρων και καταρτισμένων μεντόρων.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος αναπτύσσονται δεξιότητες, βελτιώνεται η επιχειρηματική απόδοση και οργανώνονται οι ιδέες, που έχει η καθε συμμετεχουσα, μέσω της προσωπικής και της επιχειρηματικής ανάπτυξης των δεξιοτήτων αλλά και μέσω της παρακίνησης. Συγχρόνως, υπάρχει καθοδήγηση για την εφαρμογή πρακτικών βημάτων για την εξέλιξη των επιχειρηματικών ιδεών.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 3 μήνες.Κάθε μήνα θα υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί μία αποκλειστική διαδικτυακή συνάντηση με την/τον Μέντορα που έχει ανατεθεί, απολαμβανοντας από εκείνον/εκείνη προσωπική καθοδήγηση. Απευθύνεται σε γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας που επιθυμούν να κάνουν την ιδέα τους πράξη ή να εξελίξουν μια ήδη υπάρχουσα επιχείρηση στην Ελλάδα.

Υπεύθυνη του Προγράμματος “1-on-1 Mentoring” για τη δομή, το εκπαιδευτικό υλικό και την παρακολούθηση είναι η Οικονομολόγος, Σύμβουλος Επικοινωνίας & Στρατηγικής Επιχειρήσεων, Μάγδα Κατόπη. Σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε η Οικονομολόγος, Inspirational Transformational Speaker & Coach, Μαρίνα Χαιρέτη, η οποία τοποθετήθηκε συμβουλευτικά, εξατομικευμένα και γενικά, για τις προκλήσεις και τα διδάγματα που ακολουθούν κάθε επιχειρηματική ενέργεια.

Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η εγγραφή. Η φόρμα εγγραφής είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες του οργανισμού σε αντίστοιχες δημοσιεύσεις, στο Link: shorturl.at/CFHUY.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι 18 Ιανουαρίου και η συμμετοχή για οσες επιλεχθούν ανέρχεται συνολικά στα 15 ευρώ και για τους 3 μήνες.

Το Πρόγραμμα “Find Your Mentor” αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δράσεις καθώς οι συμμετέχουσες επωφελούνται σε πολλούς τομείς, τόσο της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής ζωής.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις