Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Airbnb: Νοικιάζει τη μεγαλοπρεπή βίλα της σειράς «The White Lotus»

Η Villa Tasca είναι μία ιστορική κατοικία, στην οποία έχουν φιλοξενηθεί, μεταξύ άλλων, η Τζάκι Κένεντι και η Μαργαρίτα της Σαβοΐας

Εξαιρετικά νέα για τους θαυμαστές του «The White Lotus», καθώς η βίλα που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της βραβευμένης σειράς του HBO διατίθεται πλέον προς ενοικίαση από το Airbnb.

Οι φανατικοί της σειράς μπορούν να οργανώσουν απόδραση στην Ιταλία και να κάνουν κράτηση για διαμονή στη βίλα, στην οποία διανυκτέρευσαν η Χάρπερ και η Ντάφνι στο τρίτο επεισόδιο. Ενώ στη σειρά οι δύο γυναίκες κατευθύνθηκαν στην πόλη Νότο, η πραγματική τοποθεσία των γυρισμάτων είναι στο Παλέρμο.

Η βίλα, γνωστή ως Villa Tasca είναι τόσο πολυτελής όσο φαίνεται και στη σειρά. Το αρχιτεκτονικό κόσμημα του 16ου αιώνα βρίσκεται σε έκταση με ελιές, εσπεριδοειδή και αιωνόβια δέντρα στο δρόμο από το Παλέρμο προς το Μονρεάλε.

Είναι μία ιστορική κατοικία, στην οποία έχουν φιλοξενηθεί, μεταξύ άλλων, η Τζάκι Κένεντι, η Μαργαρίτα της Σαβοΐας και έχει εμπνεύσει συνθέσεις μουσικών, όπως ο Βέρντι και ο Βάγκνερ.

Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια και υπέροχο κήπο. Στους ευρύχωρους και φωτεινούς εσωτερικούς του χώρους ξεχωρίζουν οι τοιχογραφίες, τα έπιπλα αναγεννησιακού στυλ και οι πολυέλαιοι Murano.

Η Villa Tasca βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από το Παλατινό Παρεκκλήσιο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, καθώς και μέρος της διαδρομής που περιλαμβάνει το Αραβο-Νορμανδικό Παλέρμο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις