Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Endless EC: Βραβεύτηκε για το Beegin στα Ermis Awards 2022

Το Beegin διακρίθηκε ως μια ενέργεια με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος στην Βόρεια Εύβοια μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021

Η Endless EC βραβεύτηκε για το Beegin στα Ermis Awards για το 2022, τον θεσμό που επιβραβεύει την δημιουργικότητα στην επικοινωνία στην Ελλάδα και διοργανώνεται σε ετήσια βάση από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος!

Συγκεκριμένα, η Endless EC απέσπασε το ασημένιο βραβείο, το πρώτο και μοναδικό στην κατηγορία Εταιρική Υπευθυνότητα / ΜΚΟ, καθώς δεν υπήρχε χρυσή διάκριση στην κατηγορία αυτή.

Μέσα από πολλές και διαφορετικές δράσεις εταιρικής κοινωνικής συνεισφοράς, το Beegin διακρίθηκε ως μια ενέργεια με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος στην Βόρεια Εύβοια μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021, καθώς και την υποστήριξη των μελισσών, των ανθρώπων και του οικοσυστήματος συνολικά.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2022, στο Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δεσποτόπουλος» του Ωδείου Αθηνών σε εορταστικό κλίμα, με παρουσιαστή της βραδιάς τον Γιώργο Καπουτζίδη!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις