Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα λειτουργία ανώνυμης περιήγησης στο Tinder

Το “incognito mode” κρύβει το προφίλ σας από άλλους χρήστες εκτός και τους κάνετε εσείς πρώτοι “like”

Θέλετε να μπείτε στον κόσμο του online dating, ωστόσο θέλετε ταυτόχρονα να διατηρήσετε την ανωνυμία σας; Το Tinder σας έχει τη λύση. Η δημοφιλής dating πλατφόρμα έφερε ένα νέο χαρακτηριστικό που απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν το προφίλ τους να είναι κρυφό στους περισσότερους χρήστες της εφαρμογής.

Πιο συγκριμένα, η πλατφόρμα δίνει πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες της να ενεργοποιήσουν το “incognito mode” που θα τους επιτρέπει να περιηγηθούν στην εφαρμογή, χωρίς να εμφανίζεται το προφίλ τους σε άλλους χρήστες, παρά μόνο αν κάνουν μεταξύ τους “like”.

Μέχρι πρόσφατα, ο αλγόριθμος του Tinder εμφάνιζε το προφίλ σας στις προτάσεις άλλων μελών, είτε αν κάνατε swipe από τα δεξιά, είτε από τα αριστερά σε κάθε προφίλ. Η νέα λειτουργία θα κρύβει το προφίλ σας από άλλους χρήστες εκτός και αν εκδηλώσετε εσείς πρώτοι το ενδιαφέρον σας προς αυτούς.

Το μοναδικό μειονέκτημα είναι το γεγονός ότι η νέα λειτουργία προφέρεται μόνο στους χρήστες του Tinder Plus, Gold και Platinum, τα οποία φυσικά είναι επί πληρωμή.

Αν φυσικά δεν θέλετε να πληρώσετε, η πλατφόρμα διαθέτει μια άλλη χρήσιμη λειτουργία για όλους. Ειδικότερα η εφαρμογή σας επιτρέπει να αποκλείσετε ορισμένα προφίλ από το να εμφανίζονται στη ροή σας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις