Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ανακοίνωση «βόμβα» από τον Ίλον Μασκ: Αποχωρεί από το Twitter στο τέλος του 2023

«Προς το τέλος του έτους θα ήταν καλή χρονική στιγμή για να βρούμε κάποιον άλλον να διευθύνει την εταιρεία, επειδή εκτιμώ ότι περίπου τότε θα είναι σε σταθερή φάση», δήλωσε ο Μασκ.

Σε μια σημαντική ανακοίνωση για το μέλλον του Twitter προχώρησε ο Ίλον Μασκ, καθώς δήλωσε ότι μέχρι το 2023 θα έχει αποχωρήσει από την ηγεσία της εταιρείας.

«Νομίζω ότι πρέπει να σταθεροποιήσω την επιχείρηση και απλά να βεβαιωθώ ότι βρίσκεται σε μια οικονομικά υγιή θέση και ότι ο οδικός χάρτης των προϊόντων είναι σαφώς καθορισμένος», δήλωσε ο Μασκ, σε διαδικτυακή παρέμβαση στην Παγκόσμια Κυβερνητική Σύνοδο Κορυφής στο Ντουμπάι, όταν ρωτήθηκε αν έχει βρει νέο CEO για το Twitter.

«Δεν ξέρω, υποθέτω ότι μάλλον προς το τέλος του έτους θα ήταν καλή χρονική στιγμή για να βρούμε κάποιον άλλον να διευθύνει την εταιρεία, επειδή εκτιμώ ότι περίπου τότε θα είναι σε σταθερή φάση, ξέρετε, στο τέλος του έτους», πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Δεκέμβριο ο Ίλον Μασκ είχε κάνει δημοσκόπηση ρωτώντας τους χρήστες του Twitter για το εάν θα πρέπει να φύγει ή να παραμείνει στην ηγεσία της εταιρείας. Όταν οι πλειοψηφία των ακολούθων του αποφάνθηκε ότι πρέπει να φύγει, εκείνος απάντησε ειρωνικά ότι θα αποχωρήσει μόλις «βρει κάποιον αρκετά παλαβό» για να τον αντικαταστήσει.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις