Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Westnet: Κορυφαίες Διακρίσεις στα Finance & Accounting Awards 2023

Η Westnet απέσπασε στο χρυσά βραβεία και την κορυφαία διάκριση της διοργάνωσης ως Οικονομική Διεύθυνση της Χρονιάς

 

Η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia, κορυφαία εταιρεία στον χώρο του εμπορίου, με δραστηριότητα σε Ελλάδα, Κύπρο και Πολωνία, διακρίθηκε στα Finance & Accounting Awards 2023, αποσπώντας 2 χρυσά βραβεία καθώς και το κορυφαίο βραβείο ως Οικονομική Διεύθυνση της Χρονιάς.

Συγκεκριμένα, η Westnet βραβεύτηκε στην κατηγορία «Financial Reporting, Planning and Analysis (FP&A)» για την εφαρμογή καινοτόμων εργαλείων, με στόχο τη δημιουργία χρήσιμων αναφορών και εκθέσεων που παρέχουν ταχύτητα, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα στα πεδία planning, forecasting, budgeting & analysis. Η εταιρεία επενδύει σημαντικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της αποτελώντας μία από τις λίγες εταιρείες στην Ελλάδα σε όλους τους κλάδους, που υιοθετούν τόσο σύγχρονες επιχειρηματικές λύσεις σε επίπεδο financial reporting μέσω Business Intelligence (BI) tools.

Το 2ο χρυσό βραβείο για τη Westnet ήταν στην κατηγορία «Συγχωνεύσεις & Εξαγορές» για την επιτυχημένη εξαγορά που πραγματοποίησε το 2021 στην Πολωνία. Η Westnet προχώρησε σε μια στρατηγική εξαγορά, ιδρύοντας μία νέα θυγατρική στην Πολωνία, με την επιτυχία του έργου να έγκειται αναμφίβολα στη γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της διαδικασίας, αναδεικνύοντας έτσι την ουσιαστική συμβολή της Οικονομικής Διεύθυνσης. Η επένδυση στην Πολωνία σηματοδοτεί τη δυναμική άφιξη της Westnet σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή αγορά, θέτοντας τις βάσεις για τη δημιουργία ενός hub με στόχο τη βέλτιστη διαχείριση της εμπορικής δραστηριότητάς της σε όλο το τόξο της Ανατολικής Ευρώπης.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης, η Westnet έλαβε την κορυφαία διάκριση της διοργάνωσης ως Οικονομική Διεύθυνση της Χρονιάς, ξεχωρίζοντας ανάμεσα στις εταιρείες που συμμετείχαν. Τα βραβεία παρέλαβαν οι Γιώργος Ντούρμας, Head of Controlling & Reporting και Πέτρος Δριβάκος, Head of Accounting της Westnet, δηλώνοντας: «Ευχαριστούμε πολύ για αυτές τις σημαντικές διακρίσεις. Η Westnet επενδύει σημαντικά σε καινοτόμα εργαλεία και πρακτικές με στόχο την παροχή προστιθέμενης αξίας προς τον οργανισμό και τους συνεργάτες της. Είναι μια εταιρεία που καλλιεργεί και ενθαρρύνει την πρωτοβουλία και την καινοτομία, συστατικά στοιχεία για την επιτυχία της ομάδας».
Τα Finance & Accounting Awards διοργανώνονται για 3η χρονιά από την Boussias, επιβραβεύοντας τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στον κλάδο της οικονομικής διοίκησης και της λογιστικής.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις